Scudo Sports

04 Aralık 2009 Kavakdere

Scudo
Haluk abini dediği gibi zannedersem bu günleri arayacağımız günler geldi de çattı maalesefki, hafiften hissetirmeye başladı havalarda :River-102 .Güzel ekip güzel gezi,herzamanki gibi güzel kareler tebrikler.Her seferinde bu turların resimlerine bakıp imrenmektense imrenilenin içinde ne zaman olacağım diye merak içindeyim :) .Şans benden yana olmasa gerek ki herzaman bir aksilik çıkar :( .(Ekipman tamam olsa hava durumu,hava durumu tamam olsa bisiklette elbet birşey çıkar.) neyse sizi daha fazla sıkmadan yakında görüşmek üzere(havalar izin verdiği sürece :) )

@Elber Batuhan KELEKÇİ

En kısa sürede bu turların ve keyfin içinde olacaksın, bundan kuşkum yok.
Hele şu derslerin ağırlığını bir at üzerinden.
Nasılsa ekipmanların artık tamam hale geldi sayılır.

Bu yıl ilk kez çok ama çok kararlıyım, neye kararlısın diye soruyorsunuz değil mi ? Kış, kar, yağmur demeden haftada minimum 1 kez bisiklete binmeye tabiiki. Sizlere nasıl anlatsam dile getirsem bilemiyorum, öyle bir sevda halini aldı ki bisikletsiz muhabbetimiz olmuyor, bisiklet için yanıp tutuşuyoruz. Haftanın 4-5 günü birbirimizi ziyaret edip nabız yokluyoruz ve bir HADİ bekliyoruz. Birisi demeye görsün, Haluk'un deyişi ile her yol Ankara, benim deyişim ile git gel Konya 6 saat. Bu iki deyiş nereden çıktı bilmiyorum ama dilimize pelesenk olmuş, belli ki bir zaman bu iki deyişi yerine getirmek elzem oldu. Bugün rüzgar epey çok o nedenle bisiklet işimiz olmadı, ancak topluluktan 3 kardeşimde boş durmuyor ve Tekirdağ civarlarında yürüyüş turu gerçekleştiriyor. Anlayacağınız boş yok.
Sevgiyle muhabbetle

@RECEP İŞLEK

Teşekkürler, bahar aylarında oralara doğru bir tur yapmayı düşünüyoruz. Gelir isek elbet haber veririz ve birlikte pedallarız. Sizler de bu yöreye gelir ya da buradan geçerseniz haberimiz olsun.

Buna "Pedal Kardeşliği" deniyor.
Bir yerlerde pedal çeviriyorsak; pedallarımız ve yüreklerimiz doğayı, bisikleti ve en önemlisi canlı olanı sevmeye yöneltiyor bizi.
Ardından da birlikte pedal çevirmek için "keyifli bahaneler" arıyor ve buluyoruz.

@Hakan Eşme

Baktık bisiklete binilmeyecek hava var yürüyoruz, topluluktan 4 kardeşim yarın Tekirdağ civarlarında yürüyüş yapacak. Yeterki doğada olalım ve Doğayı sindirelim. En önemliside DOĞA ya zarar vermeyelim :in:.

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
İnsanın memleketi her ne kadar doyduğu yer dense de; doğduğu yer gibisi yok! Güzel Keşan' ımda bu kadar bisiklet sevdalısı, bu kadar güleryüzlü ve sıcakkanlı sporseverlerin olması beni çok mutlu ediyor!

Hakan Beye de bu mükemmel anlatım ve bu güzel kareler için ayrıca teşekkür etmek lazım!

Gezilerinizin, paylaşımlarınızın eksik olmaması dileklerimle, kucak dolusu sevgiler..!

@Ahmet Bolgi

Teşekkürler; hele bir bahar gelsin... hele bir güneş açsın...
Pedalların çevrilme sayısı ve süresi de artacaktır.
Hepimize bol pedallı günler...

Geri