Scudo Sports

04.02.09 İzmir'den street fotoğrafları

Scudo
yeni fotolar izmirden degil kanada dan gelicek ama nerden baksaniz nisan gibi gelir.

Gerçekten Güzel hareketler disc frenler geçkten kaliteli gözüküyor. :)

çok kalitelii gerçekden bisiklet sporu boylee belkii yıllarca uğraşırsın ama elbet meyvesinide toplarsın...saygılar

resimlerin yayimlandigi tarihe bakim yorum yaparsaniz cok sevinirim. her uye olan gecen yilin konularina yorum yapiyo. guncel konulara bakildiginda hepsi neredeyse 1 yasini doldurmus konular. lutfen bunlara dikkat edelim

arkadaslar gercekten kusura baklmayin ama konunun basligindaki tarihe bi bakin ya.

yigit kara son 1 yil icindeki 10 tane konuya ayni anda yorum yapmanin mantigi nedir? bakiyorum 300 tane mesajin var yeni uye degilsin. son 10 konuya en son sen yorum yapmissin ve tarihlerle yaptigin yorumleri karsilastirinca arada bi mantik kuramadim.

arkadaslar gercekten tarihlere bakarak duzgun yorumlar yapalim.

çok güzel hareketler bunlar şboloboloploploppp xp :) tebrik ederim arkadaşlar.ya ben şunu sorcam. şu kadrondaki ve maşandaki stikerları yakından çekme şansın varsa atıp koyarmısın ben de böle bişe yapmak istiyorum. bu airbrushla yapılmş büyük ihtimal ama ben öle yapmıcam :) elinizde örnekler varsa gösterebilirmisiniz arkadaşlar?

@nbaboy55

konunun üzerinden 1.5 yıl geçmiş hala yorum geliyor :D kadrodaki desenler orijinal üretimindeki desenlerdir. sonradan yapılmış bişey değil :D ayrıca bu sorularınızı özel mesajla sorabilirsiniz ;)

Geri