Scudo Sports

''03 Ocak'' Aydos Ormanları (Keşif Turu)

emre güven

Daimi Üye
Tepki
746
Selam Pedalseverler.

Tarih 03.01.2010 .Hava yagmmurlu ve lodos var diyor tvlerdeki haberler.ama bizim bisiklet aşkımızı engellemez hava koşulları.neyse sabah avrupa yakası olarak 4 kişi karaköyde toplandık,vapur ile kadıköy,ordanda bostancıya gectik.mert kaptan ile kudret abi.bizi bekliyormuş.orda biraz muhabbet falan.gelecek olan arkadaşlarımızda geldi.ve yola koyulduk :)

(link)(link)
bu arada mert kaptana yaptıgımız pankartı verdim.kudret abile dayanamadı actı bi resmimizi cek emre ya dedi :)
(link)(link)

ve yollardayızz.

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)
aydos'a ulaştığımızda cok güzel yollar vardı ormanlık alanın icinde,tam rampalara hazırlanıyordumki.Güvenlik cıktı kulubesinden.heyyy buranın girişi paralı dedi.biz biraz terslerdik ama.nuh diyor peyğamber demiyor.neyse kudret abi.bırakın şunu yaa.gelin gidelim dedi.ben sizi ormana sokacam dedi

(link)(link)
ve ormanın icindeyiz cok şükür :)

(link)(link)

şimdikk yemek zamanıı :):)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

yemekler bitti.artık oydos ormanlarını keşif zamanına geldii sıraa.

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

keşif yaparken ortak bir karar aldık ve göle dogru yol aldık. iyikide gelmişiz su cok güzeldi :)

(link)(link)

(link)(link)

(link)(link)

ahaa ben :) beni tanıyan tanırr su görünce kendimi kaybediyorum.ayaklarımın icine balıklarda girdi heralde :)
batıyorummm :):)

(link)(link)

herkez burda pankartımızıda actık aslanlar gibi pankartta şu yazıyor.

Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu.

TRAFİKTE BİSİKLETE SAYĞI İSTİYORUZ.LÜTFEN DİKKAT!!!

(link)(link)

keşife devam,artık bisikletler gitmiyordu cünkü keci yolları vardı hep.bisikletleri elimize alıp treking yapmaya başladık.

DAHA COK RESİM VAR AMA,ATMAM UZUN SÜRÜYOR ARKADAŞLAR,AMA BİZİ TAKİP EDEN PEDALSEVERLER İÇİN.GÜNÜMÜZÜ BASTAN SONA ANLATTIM.

RESİMLERİN HEPSİ BURDA ARKADAŞLAR İSTEYENLER GİRİP BAKABİLİR. RESİMLERİNDEN ALABİLİR...!

Albüm link.
(link)

Saygılarımla mc_emre

Scudo
@Onur Kahraman

walla ben şahsen öyle düşünmüyorum.cünkü bisiklete elbiselere dünyanın parasını veriyoruz.o zaman bisiklet ile zevk alacagım şeyleride yaparım valla.hatta picasso linkinden bak.bisikleti suya yatırdım.baya durdu öle,serinledi abisi :)

çamur mamur bize tıklamaz
yağmur kar fırtına lodos hikaye
maksat bisiklet şahane
muhabbeto yemeko mideye indirmeco
dayigco

:in: :in:

@FERRUH GÜRYALIN

yani abi.cok zevkli oluyor ama.zaten turlarda şevket abi ile ben 1 tane su birikitinsini atlamayız :) keşke hani biz şevket abi ile bataklık gibi bi yere gitmiştik.siz bizi yukarıdan izliyordunuz ya.orda camura cakılıp kaldıgım zamanda bi resmim olsaydı.orası cok güzeldi.camura bi daldım.tam ortaya geldim.bisiklet kitlendi kaldı camura indim baktım bende gömülüyorum.hemen kucakladım aşkımı önce onu kurtardım artık.sona ben :)

:in: arkadaşlar merhaba.ayaklarınıza sağlık.:D
Bu havada ve şartlarda tura çıkmanızı takdir ediyorum.:in: gerçekten nefis bir tur olmuş.tanıyorum yada tanımıyorum hepinize sevgilerimi sunuyorum.kankam korsan hasanı;:Skull-175 yok yok yanlış söyledim şeytan hasanı :boese157: göremedim ama aranızda neyse:D heralde bu hafta muaftı turlardan:) selamlar

Geri