Scudo Sports

03 Nisan Eskişehir (ESBİG) Gökçekısık,yörükkırka,Aşağı-yukarı kalabak köyleri gezisi

@Mehmet_Emiroglu

teşekkür ederim. elimde o kadar çok Kızılinler resmi varki isterseniz rapide yükleyip link verebiliriğm müsait zamanda ama çoğunluğu köy kahvesinde yada önünde çekilmiş resimler.Mağara resimlerinide daha önceki Özellikle senenin ilk turu 1 Ocak başlıklı gezimizde yayınlamıştım.

Scudo
Yaza antremanlı girecek, kondisyon depolarına selam olsun.
Muhteşem yaz bizi bekliyor inş.

Bu güzel paylaşım için teşekkürler. Konya dan selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@ferhat köse

Sevinirim, zaten Eskişehir görünce hepsine bakıyorum:) ayrıca yaza bir hafta kadar kırmızıtoprak dsi civarında olurum kısmetse, görüşmek dileğiyle.

• Beğen
@Mehmet_Emiroglu

ilk gördüklerimi hemen attım rapide link özelinize gönderildi.Başka buldukça atarım.Yazında bekleriz herzaman kapımız açık.

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim bol pedallar ve sağlıklı günler sizlerin olsun.

@Mehmet Keten

Teşekkürler güzel cümleleriniz için.

kollar müthiş olmuş :) gerçekten çok yaratıcı.Birde şu en maratoncu köpek hikayesine bittim ya :) 1 km iyi kovalamış ...

• Beğen
Emniyetli mesafe ha... :D Hepinizin ayaklarına sağlık Ferhat kardeşim, çok güzel olmuş yine turunuz, anlatımın da keyif veriyor... :in:

• Beğen
@Yunus YILMAZ

teşekkür ederim Yunus. artık geçyi bu şimdi Pazar günkü gezinin hazırlıkları başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Bol yokuşlu, yeşilli ve köpekli bir tur yapmışsınız. Bugünlerde köpeklerin daha saldırgan olması, onların çiftleşme dönemine girmelerinden olabilir. Son olarak Türk pratik zekasının ürünü STI fren kollarına bittim.

• Beğen
@extremum

teşekkürler. aynı ildeymişiz senide bekleriz bir gün beraber pedallayalım....

Ayaklarınıza sağlık, güzel bir gezi olmuş, bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.
Eskişehir'e selamlar;)

@Serkan Çoban
Biz teşekkür ederiz dostum selamını aynen aldık :)

Ferhat kardeşim, tur güzel yalnız ben oldum olası köpeklerden korkuyorum, elimde değil fakat bisikletinde baş düşmanı onlar, yapacak birşey yok, ABD'den köpek kovucu getirttim. Köpek sağır değilse iş görüyor onunla idare ediliyorum. Onların yüzünden bisikleti duvara asacak halimiz yok. Neyse kardeşim, paylaşımın için teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık.

@Cüneyt HOCAOĞLU

Teşekkürler güzel cümleleriniz için.ABD ye gerek yok Türkiyede de satılıyor o kovuculardan ama ben bisikletten inip kendim kovalamayı yeğliyorum :) eğer mesafe çok ise hızlanıp peşimde yorulmalarını izlemek de ayrı keyif.Bu turdaki köpek grubu daha önce karşılaşıklarımdan çok farklıydı o yüzden ilginç geldi paylaştım.

bu sıcaklarda soğuk kış günü turunuzun resimleri içizi serinletti doğrusu.tura katılan arkadaşların ayaklarına sağlık.paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Geri