Scudo Sports

03 Aralık 2006 - Aydos Etkinliği Fotoğrafları...

ya yuh yahu insaf.. uyumam firsat bilinip dokuz sayfa da yazilmaz ki :D :D ne ara okicam simdi onlari ben??? resmen isi gucu biraktik full time forumcu olduk sizin yuzunuzden :D :D az konusun bakiim bak ne diyo lutfu gunde 2 mesaj!! gerci o da isi bosladi ya bugunlerde hiic :p :D ud-i lutfu bey kardesimm nooldu mahserin dort bisikletcisi? daha oscar alicaz kardesim, hadi elini cabuk tut da olmeden bir cannes yapalim bisikletlerle hep birlikte.. aaaaa :p :D :D :D

Scudo
@semrta

toprak kısmında bisikletçi siluyeti olduğu için bu fotoğrafı bende çok severim.
hımmm? yoksa göremedin mi?
zaten sen t-shirt tekinide görememiştin... :D

bu arada t-shirt demişken

MUSTAFAAAAAAAAA
sen anladın!

@noexit

@bikergrrl

varya meydanı boş bırakmaya gelmiyor.
bi gün erken yatalım dedik, topic almış başını yürümüş...
hani HOŞ SOHBET olsalar neyse..!

mahşerin 4 atlısı meselesine gelince:
atlardan biri bakımda,
hayırlısıyla servisten çıksın, yapacağız bir şeyler...

Konu hala güncel değildir...

kalktim yine hemen foruma baktim neyse cok yazmamisiniz geceden beri saolun:) ders caliscam simdi cok yazmayin yine olur mu aksam yazarsiniz:D :D hem konu da guncel degilmis zaten:D :D

buralardan bakınca çok güzel gözüküyor..zevkli bir gezi olmuş..katılanların ayaklarına sağlık ve güzel fotolar ile bizle paylaşan arkadaşların emeklerine sağlık

Keyifli-Kazasız ve Bol Pedallı Günler

@Lütfü Çolak

yaaaaa,valla söylediğime söyleyeceğime pişman oldum :p

şöyle ki :)

o gun ben sabah baktığımda da o kadar göremedim,anca,zorla gördüm :)

bozuntuya vermemek için bariz gözükyrmuş dedim :)

ama ofise gelince birdaha baktım ve o zaman asıl koptum :S

yani demem şu ki benim ekran biraz eskidi...7 yıl kadar :) ama bu kadar farkedeceini tahmin edemezdim..ah msconfig ahh senin yuzunden bi masraf daha cıktı :)

iyi akşamlar herkese..hoççakalın

@msconfig

Mustafa Beyyyyyyy,

Selamlar Efeeeeeeemmmm unutmayınızzz :D

@msconfig

oooo o bize onu da vermediler pazar gunu mahserin dort bisikletcisini oynarkene.. iice dusmus piyasa desene :p :D :D

@msconfig

para toplayıp bi canondale alabilirsin mesela,

şimdiden saol :)

madem para toplanma fikri ortaya atıldı, isterseniz şöyle bir şey yapabiliriz.
her ay birimize bir hediye alalım.
hani şu ev hanımlarının yaptığı YEMEKLİ GÜNLER misali...

hımmm!
madem kimseden ses çıkmadı,
ilk güne ben talip oluyorum.
paralar bir toplansın o na göre hediye seçeceğim.

şimdiden teşekkürler...
:D

Herkese merhaba

Sevgili arkadaşlarım. Herhalde bilenleriniz vardır. Bu hafta sonu eşimle İstanbula geliyoruz, Kısmetse tabi. Pazar günü içinde forumdan arkadaşlarımız, bisiklet gezisi düzenlemişler. İşleriniz yoksa, hep beraber olursak çok sevineceğiz. Eşim ve ben.

Harun' cum Pazara ,sizlerle beraber pedallayalım diye , konu açmış .
Tuğrul bey ve Önder sağ olsun bize , tandem bisiklette bulmuşlar.

İkimizde, sizlerle buluşup tanışacağımız için çok sevinçliyiz. İnşallah işlerinizi ayarlarsınız da, hep beraber, sizlerle pedal çevirebiliriz.
Sizlerle görüşeceğimiz için, inanın ne kadar sevinçliyiz. Şu 3 gün bu heyecan içinde nasıl geçecek, bilemiyorum.

Hepinizi çok seviyoruz. Pazara görüşmek, beraber pedallamak üzere, Hoşçakalın.

Not: Neden bu topic e açtığıma gelince. Hepinizin ne kadar arkadaş canlısı olduğunuzu , hep takip ettiğim için buraya yazdım . Hepinizi burdan çok iyi tanıyorum. Kimsenin bana, burda niye bunu yazdın diye kızmayacağını bildiğim için burda açtım. Sizlerle beraber pedallayabilmek için açtım.

@obsolate

tamam işte,
madem aynakol alıyorsunuz kabulümdür. :)
pazar günü ender abilerin yanında devir-teslim yaparız.

tekrar teşekkürler...

Geri