Scudo Sports

03 Ağustos 2005 Çarşamba Gecesi Keyfi

Merhabalar,
Bu da ayri bir sorun, bisiklet yolundaki araçlar, sağına soluna bakmadan bisiklet yoluna kucağında çocukla bir anda giren piknikçiler. :eek:
Bizim bisiklet giysilerimiz renkli olduğundanmıdır nedir, onlar bize baktıklarında SAKSIDA ÇİÇEK VAR sanıyorlar, alıcı gözüyle baksalar, üstlerine gelenin felaket olduğunu, saksıda çiçek olmadığını anlayacaklar. :)
Neticede olan bizim sinirlerimize :boese157: vede lastiklerimize oluyor. :mad:

Scudo
Kanunlar Gereği bisiklet yolu olan yerlede bisiklet yolunda olmayan yerlerde ise normal trafiğin ilerlediğ yoldan gitmek mecburidir.Herhangi bi şekilde kaldırımda veya insanların yürüdüğü yerde kaza yaparsan tamamen haksız duruma düşüyorsun!...

O zaman bu çarşamba toplantı talep ediyorum.
Avşarda uzak bir masa kuralım ve bu konuları diğer arkadaşlarlarda tartışalım.
Bu çarşamba olduğunca kalabalık olmaya çalışalım.
Toplantının sonucuna göre karar verelim.Elbette ki benim gönlümde çarşamba gezilerinin devam etmesi yönün de ama ben son zamanlardaki gezilerimiz den hiç bir zevk alamıyorum.
Böyle devam ederse de çarşamba geceleri gelmeme yönünde karar aldım.

Bütün gelen arkadaşlarımız la bir toplantı yapalım.Ve bu konuyu iyice irdeleyelim.
Eğer avşarda çok ses çıkar rahat konuşamayız derseniz ,yolda çimenliklerede yayılabiliriz.

Selamlar

evet abi sana katılıyorum bu bisklet yolundan yürüyen yayalar hakkında.hayır bide giderken onları uyarıyoruz bide azar işitiyoruz.olmuyo böyle.demekki yayalar bizim için yaya yolunda sürmesinler diye imza kampanyası başlatmış o zaman bizde bisiklet yolunda yürümesinler diye yayalar hakkında imza toplayalım

Selamlar Herkese

Merak ediyordum hep; acaba bu yayalar bizlere ne zaman isyan edecek diye...

Bizler ne kadar yavaş da gitsek koşuşan çocuklar,elinde mangalı olan sağına soluna hatta havaya bakıp yürüyenler gelip bize çarparlar ...

En iyisi mi kendi bisiklet yolumuzdan gidelim,o yolda araba mı var onun camına bir sticker ( ki bu fikir daha önce atıldı ortaya ) esprili ama vurgulayıcı !!! :rolleyes: yapıştırarak bizler de kendi yol hakkımızı insanlara belli etsek ..
Baktık ki olmuyor o zaman düzgün ip gibi araç yolunun en sağından pedallasak olmaz mı .. aslında araçlara kendimizi gösterme açısından bence bu daha iyi bir yöntem gibi..

Böyle turlarda 20-22 max. hız olabilir , hızlı gitmek - uçmak isteyenler varsa onları bir şekilde uyarmak lazım çünkü trafikte üstlendikleri risklere sakin ve düzgün binenleri ortak etmesinler..Yaya ve araçların gözünde hep birlikte mimlenmeyelim...Toplu binişlerde sayı fazlamız olduğu için insanlar tartışmaya girmek istemeyebilir ama tehlikeli harketler yapıyorsanız ve yalnız yakalanırsanız way halinize .....
Bu arkadaşlara lisans çıkarmalarını tavsiye ederim !!!! Yarışlara katılsınlar ülkemiz dağ bisikleti parkurları açısından zengin, hünerlerini göstersinler.Dereceye bile gireceklerine inanıyorum...
Bisiklet yolları umarım yapılır da hepimiz keyifli bir şekilde pedallarız...

Hoşçakalın :)

abi bisiklet yolundan sallana sallana yürüyorlar korna çalıyorum yoldan çıkmayayım, diye geçemiyormusun diyorlar birde cevap veriyorlar muhattap olmayın arkadaşlar bunlarla anlatamazsınız geçen 4 ikişi biniyoruz öküz gibi yürüyorlar çekilmiyorlar bizde yola kaydık karşıdan bi kadın vır vır konuştu bak dedik bizim yoldanj gidiyorlar filan aman uğraşamıcam artık bunlarla sıktı baya..Gelin beraber Adada rahat rahat binelim sahilin her yönden huzuru kaçtı çok yazık oldu.Gördüğüm kadarıyla sahildeki bütün bisikletçiler kask takıyor ve kurallara uyuyor ama yayalar sanki tarlada yürüyor bi bakıyorum önüme atlıyor sanki çiftlik sağına soluna bak bi kere....boşverin arkadaşalar...bıktım yahu...

korna açılyorsun duymuyorlar mı? kolayı var.. gidersin bi mahalle bisikletçisine "havalı korna" almak istiyorum diyeceksin.ve adam maşana iç lastikle bi güzel bağlayacak..ben bi arkadaşın havalı kornası olan bisikletini kullandım..trafikte gayet etkili arabaların daaat seslerni bile az bi güçle pastıyorsunuz..ama ses kirliliği hat safada oluyor... :D :D

isteyen varsa taktırsın...

arkadaşlar burası türkiye dahalen cözemedik gailba dimi biz ne yaparsak yapalım bizim insanımız dahalen bildine okuyor sahilde piknik yapmak yasak adamlar sahilde piknik yapıyor denize girmek yasak denize giriliyor burası türkiye arkadaşlar dahası yok ama yinede ülkemi seviyorum

Geri