Scudo Sports

03/06/2007 Tonga MTB Team antreman turu

Tonga adı parkurların tozunu kaldıracak anlaşılan .Son transferlerle takım oluşuyor yakında heryarışta varolmaya çalışacağız Yönetimimizle gurur duyuyoruz bisikletle ilgili hiç bir firmaya bağlı olmayan, hatta kendisinin bisiklet bile sürüp sürmediğini bilmediğim Turgut bey,spora doğaya olan sammimi bağı ve sevgisi ile tonganın kapılarını iki tekere ardına dek açtı ve bisiklet için bisikletçilerden çok çalışmakta kendisine buradan birkez daha teşekkür ederim.
e birazda başkana yağ yapalım daha da iyi çalışsın dimi:rolleyes:

Scudo
okulumun bitmesine az kaldı :) geliyorum tekrardan bursaya :) fakat malesef donusum o kadar muhtesem olamıyacak :( finallerimden oturu sadece kosu antremanları yapabildim :( bu yuzden oturu siz antremandayken ben bir sögüt golgesi bulup oturur dinlenirim olmasa :)

bu arada idris abi cok gecmis olsun bir daha aynı sorunu yasamaman dilegiyle...

Bursa'mızın sesini TONGA MTB TEAM duyuracak gibi hepinizin yüreklerine sağlık bundan sonraki antrenman yada gezilerde sizlere katılmayı çok isterim malum finalleri bitirdik. görüşmek dileğiyle

@Nau04

Sizin adınıza sevindim. Hayırlı olsun. Güzel haberler. Sorması ayıp kaçıncı görüşmeniz bu sponsorluk için ? Biz rekora koşuyoruz bakalım kaçıncı kapıdan sponsor çıkacak :( Bursa'dan Tonga Kulübü Eskişehir'den Çevsad Kulübü, bence güzel şeyler oluyor bisiklet açısından. Sponsorluk konusunda biraz daha ilerlemesi gerekiyor Türkiye'nin malesef bisiklet sporu hemen hemen hiç tanınmıyor. Medyada çok az yer alıyor. Pes etmek yok mücadeleye devam. Sponsorluk için daha çalınacak çoook kapı var

Bu arada, Temmuzda Bursa gezimizi gerçekleştirebilirsek Tonga ekibiyle ve tüm bursalılarla tanışmayı istiyoruz, görüşmek üzere

Takımınız hayırlı olsun.Güzel bir antreman olmuş.Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Heey ben biliyorum bu Gündoğdu tepesini.. manzara mükemmel oluyor. Ama oraya bisikletle çıkma ... ister sanırım :) tebrikler. Bir de oraya çıkıp gün batımını seyrederek bişeyler içmek süper oluyor :) :)

@Antares

aynen size katılıyorum oraya cıkmak ... ister :) helal olsun :)

Katılımınız az olsada turunuz çok güzel olmuş fotoraflar için teşekkürler şimdilik hoşçakalın

bursalı arkadaşlar mrb,yahu bizleri bu güzelım yerlerle yakıp kavuruyorsunuz,ayaklarınıza ve bedenınıze sağlık,idris kardeş bugün senle konuştuktan sonra buraya girme fırsatım oldu,dün yanı 29 hazrn akşamı gemlikte düğün e gelmiştim,bursadan arkadaşlarım arbayla benı alıp kurşunlu yolundan mudanyaya giderken gecenın karanlığında o muhtesem yolu bısıkletle katetmeyi umud etmıştım,ve bu resımlerı gördükten sonra işte o gittiğimiz yollardan biriydı tabıkı asfaltı kullanmıştık sanırım sızde aynı yolu kullanmışınız,birlikte inşlahh o yerlerı vee kent orman dedınızde bugun de ordaydım,ya müthiş biryer malesefkı bısıkletım yoktu,yarına kalsaydım bursada idris kardeşim le ve diğer erkadaşlarla bu güzelim yeri belkıde gezebilme imkanına sahip olacaktım,neyse çooook uzattım kızmayın:)pedalşörler olarak gelmek istiyoruz inşallh enkısa zamanda.hoşçakalın

Ah antrenmanlar ah.
Siz yine fotoğraf atma şansı yakalıyorsunuz biz onuda başaramıyoruz.Az önce içeri girdik sayılır.Fotoğraflardaki azlığın sebeblerini anlayabiliyorum.
Yeni gelişmeler için sizleri ayrıca kutluyorum.Bunları fazlası ile hakediyorsunuz.Fatihin ilk yarışlarında aldığı dereceye hesaba katarsak.yarış camiasında zamanla adını sık duyacağız anlamına geliyor ki bu da bizler için mutluluk kaynağı olmasına yetiyor.
Daha kalabalık bir yarış camiasına ulaşacağımızdan zerre şüphem.Buna ançak meşakkatli uğraşmalarımızın neticesinde varabiliriz.Bu adımları atan siz güzel İnsanlara ve bu desteği sizden esirgemeyen bütüğünüz turgut beye teşekkür ediyorum.

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Geri