Scudo Sports

03.02.2009*FreerideTR-Büyükada

baya kalabalık olucak gibiyiz.izmirden can(artofriding) da bizlerle olucak.:)

Scudo
@Atacan

Ehe:) saol abicim onore ettim beni..Umarım bi gün herkes girer o yollara :p

@ErkaL

hmm adaya mı gidicez ? yarışa gitsek orda bi parkur yapsak? ada çok yoruyo beni taa yeşilköyden gel sonra onca yokuş çık 2 dakikalık iniş için :/

biz sadece inişe değil rampada takılmaya da gideriz.drop rampasınıda ayrıcana gideriz haldır huldur binmeden ziyade bulusup eglenmekde önemli açıkçası benim için..
ufaktan rampa da inşa ederiz belki..özgür yeni makinasıyla sizin ordan gelebilir.eskişehirden de sanırım sutozu bize eşlik edicek :)

@ErkaL

osman bisiklet alırsa bizde gelicez:D ama 27 şubatta gelip 2 martta geri dönücez. tabi osman bisiklet alabilirse:D:D bu tarihler arası büyük adaya felan gidicekmisiniz. iki izmirli ile dh-fr-street felan yaparız bişeyler:D

Yarın ve pazara yağmur gözüküyor zaten size iyi eğlenceler ben 2. dönem pek süremicem şimdiden başlıyım derslere.

@sinto

sinan bişi olmaz çamurdan yaa:) bence kaçırma derim ben... ama tabi sen bilirsin

Duramıyorum yerimde ya,bmx'im satılsın satılmasın,satılmazsa en kötü yaza alıcam bi brass veya chase.Gelecem buraya da:D

@burnout_54

Gel adamım bekleriz herzaman :) Bende iyice street i bıraktım artık FR çok daha cazip geliyor:rolleyes:

Geri