Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Evet arkadaşlar geçtiğimiz ay halk yarışında aldığı para ödülünün yüzde 10 luk kısmıyla bisikletime dolayısıyla bana bir hediye ve yol arkadaşlarına mangal sözü veren Mehmet kardeşimiz geçen hafta hediyemi bu haftada mangalını yakmıştır
Kendisini yeniden tebrik ediyorum.2 sene önce rampaları yürüyerek çıkmayı tercih eden kardeşim artık Eskişehirin sayılı yol bisikletçilerinden Allah yolunu açık etsin ..Gelelim tur anlatımımıza.
Akşam mangalı şeklinde düşündük 17:00 da buluşma noktasındayız.Eser Sevinç yoldan katılacak.Buluşma noktası fotoğrafını alıp yola koyuluyoruz...
(link)
Trafikte akmaya başladık...
(link)
ışıklandırmalara yakalanan arkadaşları bekliyoruz....
(link)
Ankara yoluna çıkmak üzereyiz....
(link)
Ankara yoluna çıkınca Eser de bize katıldı.....
(link)
YOl üstünde şehitlikte durup Aziz Şehitlerimize dua ediyoruz.....
(link)
Piknik alanına geldik bile kat edilen yol 17 km.Hemen spd ayakkabılardan kurtuluyorum
(link)
kapı girişi fotosu
(link)
Eserin bisikleti ile güzel pozu
(link)
işleme başlamadan toplu bir fotoğraf alalım dedik....
(link)
Piknik alanımız çok güzel ama buraya yerleştikten hemen sonra biraz daha yukarıda daha güzelini bulunca oraya geçtik...
(link)
hemen köfteler hazırlanmaya başladı
(link)
Eser ateşi yakma hazırlıklarında.....
(link)
Ekip canavar pedalıda kuvvetli iş dağılımıda kuvvetli....
(link)
İşte bu mangalın finansman sorumlusu Mehmet Gürsoylu....
(link)
köfteler hazır pişen mideye iniyor üniversiteli kardeşler makarnadan bıkmışlar
(link)
yemekten sonra yukarı gölet tarafına çıkıyoruz...
(link)
(link)
Sonra biraz daha yukarıda orman içi alanları geziyoruz
(link)
En son olarak da hemen çıkıştaki köy kahvesinde çaylarımızı içiyoruz.Bu noktadan sonra bir telefon ile acil ayrılmam gerekti turun dönüş kısmnı performans olayına çevirdim
ekip ne yaptı bilemiyorum .....
(link)
Tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Artık havalar mevsim normallerine döndü uzun süre mangal turu olmayacak performans turları başlıyor.Performans öncesinde bu tur çok güzel bir kış sezonu kapanışıydı Sonbahardaki mangal turlarında görüşmek üzere......
Akşam mangalı şeklinde düşündük 17:00 da buluşma noktasındayız.Eser Sevinç yoldan katılacak.Buluşma noktası fotoğrafını alıp yola koyuluyoruz...
(link)
Trafikte akmaya başladık...
(link)
ışıklandırmalara yakalanan arkadaşları bekliyoruz....
(link)
Ankara yoluna çıkmak üzereyiz....
(link)
Ankara yoluna çıkınca Eser de bize katıldı.....
(link)
YOl üstünde şehitlikte durup Aziz Şehitlerimize dua ediyoruz.....
(link)
Piknik alanına geldik bile kat edilen yol 17 km.Hemen spd ayakkabılardan kurtuluyorum
(link)
kapı girişi fotosu
(link)
Eserin bisikleti ile güzel pozu
(link)
işleme başlamadan toplu bir fotoğraf alalım dedik....
(link)
Piknik alanımız çok güzel ama buraya yerleştikten hemen sonra biraz daha yukarıda daha güzelini bulunca oraya geçtik...
(link)
hemen köfteler hazırlanmaya başladı
(link)
Eser ateşi yakma hazırlıklarında.....
(link)
Ekip canavar pedalıda kuvvetli iş dağılımıda kuvvetli....
(link)
İşte bu mangalın finansman sorumlusu Mehmet Gürsoylu....
(link)
köfteler hazır pişen mideye iniyor üniversiteli kardeşler makarnadan bıkmışlar
(link)
yemekten sonra yukarı gölet tarafına çıkıyoruz...
(link)
(link)
Sonra biraz daha yukarıda orman içi alanları geziyoruz
(link)
En son olarak da hemen çıkıştaki köy kahvesinde çaylarımızı içiyoruz.Bu noktadan sonra bir telefon ile acil ayrılmam gerekti turun dönüş kısmnı performans olayına çevirdim
(link)
Tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Artık havalar mevsim normallerine döndü uzun süre mangal turu olmayacak performans turları başlıyor.Performans öncesinde bu tur çok güzel bir kış sezonu kapanışıydı Sonbahardaki mangal turlarında görüşmek üzere......