Scudo Sports

02 Haziran 2010-Akçay-Küçükkuyu-Zeus Altarı gezisi

Muammer abim ellerine sağlık, her zamanki gibi harikasın.. :in: Hiç boş durmuyorsun bakıyorum, arada bir otur soluklan.. :) Bu arada buraya ne zaman geliyosun? :D Özledik seni, bekliyoruz haberin olsun...

Scudo
@Kamil Yıldız

Selamlar Kamil kardeşimyorumların için teşekkür ederim.Oturmak boş durmak bana göre değil.Sizler sayesinde soluk aldığımı hissediyorum.En kısa zamanda oraya geleceğim.Bende sizleri çok özledim.Sevgiler saygılar.herkese çok selamlar.

@haluk akalın

Bir tek eksik olan sizlersiniz Haluk abim.

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
@Rikoenriko

Yorumların için teşekkürler .Edremit -Hanlar üzerinden Ayvacık -Bayramiçe kadar yeni rotalar çıkarıyorum.Sizde oraları çok iyi biliyorsunuz herhalde.Yolunuz buralara düşerse sizinle tanışıp pedal basmak bizim içinde zevk olur.saygılar sevgiler.

@Eren AYDIN

Sevgili Eren kardeşim gerçekten Kaz Dağları zeytin meşe çam hatta birçok ağaçların olduğu muhteşem oxijen kaynağı.Ciğerlerinizin soluk aldığını ciddi anlamda hissediyorsunuz.Zahmet değil bizimki buralarda pedal basıp görüp yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmak önemli olan..Tatlı yorumların için teşekkür ederim.Saygılar sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@Selim Üsel

Sevgili selim kardeşim birgün yolun buralara düşerse mutlaka beklerim .Yorumların için teşekkürler .Paylaşım hepimizin.

@kizak

Yeşilyurt köy resmi ve darıdere den resimler Çadır kurulan kelebekler vadisi
(link)

(link)

(link)(link)

güzel bir tur olmuş.. fotoğraflar ayrıca güzel.. tebrikler

• Beğen
Tepkiler: kizak
Fotoğraflar Çok Güzel

Emekli Olup Oralara Yerleşesim Geldi
İstanbul Her Yönüyle Boğuyor Artık

• Beğen
Fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık. Turunuz ise bambaşka, ayağınıza sağlık. Yorumlarınız ve bilgiler süper, emeğinize sağlık. Zaten bisiklet olunca sağlıksız olmak mümkün mü? :)

• Beğen
çok güzel bir gezi olmuş.her resim için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Küçükkuyu'yu ve Adatepe'nin insana huzur veren doğasını resimlerlede olsa sizin anlatımınızla uzaktan yaşamak beni çok mutlu etti.Zeus Altarına dönen patika yolun girişinde yukarı çıkarken solda küçük bir gözlemeci aile vardı onlarda hala ordalarmı Kızak bey?? Orda yaz sıcağında içtiğim ayranın ve naneli limonatanın tadı hala damağımda..Artık sırada heralde Ezine vardır ağabey.PEDALINA YÜREĞİNE SAĞLIK:Herşeyin eniyisi sizin olsun.

• Beğen
Sevgili yol arkadaşım Muammer bey birlikte yaptığımız Küçükkuyu gezisinin üzerine birde çadır konaklamalı 3 gün 80 km.lik kamplı Kazdağlarında treking etkinliği yaptım.Bisiklet gezisinin üzerine daha iyi oldu performansın daha da arttığını bu dağ parkurlarında yürürken anladım. Şimdi yakında yeni rotalarla birlikte pedallamaya devam diyorum.Bu dağlardaki parkurları şimdi bisikletlede yapmak istiyorum bilgin olsun.Forumda bir arkadaşımızın dediği gibi Kemikler kırılana, kaslar patlayana kadar devam.Selamlar

• Beğen
@ozkan_aydın

Özkan kardeşim senide en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.Yaz başladı bu günlerin kıymetini bilmek gerekir.Sende katılırsan gözleme ayranlar benden.Selamlar sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Sait Hasançufadaroğlu

Saitcim sana canıgönülden katılıyorum en kısa zamanda yeni rotalarda buluşmak dileği ile :in:

@bicylerace

Olsun onlarda beyin cimnastiği yapıyorlar. :in:

@kizak

Kısmet olursa Şeker Bayramında ordayım.Belki aynı dönemde Semih abi de orda olursa çok güzel bir tur yaparız.

• Beğen
@semdekor

Teşekkür ederiz Senem kardeşim.Sizin gezilerinizide bekliyoruz .

Geri