Scudo Sports

02 Aralık 2012; İstanbul Aydos Ormanı Bisiklet Turu (Toplam 60 km)

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
02 Aralık 2012; İstanbul Aydos Ormanı Bisiklet Turu (Toplam 60 km)

Buluşma Noktası: Kadıköy Vapur İskelesi
Buluşma Saati: 07:30

Hareket 08 00'de

Arkadaşlar bu hafta yine mükemmel bir orman gezimiz var. Aydos ormanına gidiyoruz.Yine yeşilin içerisindeyiz !

Rotamız : Arkadaşlar Kadıköy vapur iskelesi önünde 07:30'da toplanıp 08:00'de hareket edeceğiz.(Yani başlangıç Anadolu Yakası'dır.) Kadıköy rıhtım'da toplandıktan sonra harekete geçiyoruz. Bağdat Caddesi üzerinden yolumuza devam ediyoruz. Suadiye Mahallesi'ne kadar aynı yol üzerindeyiz.Aynı yolu takip ediyoruz fakat adı değişiyor.(Turgut Özal Bulvarı-Çetin Emeç Bulvarı) Sahil yolu üzerinden mükemm...el bir yolculuk yapıyoruz. Yol Caddebostan Pendik yoluna bağlandığında sola dönüyoruz.(Sanayi Caddesi'ne) Bu cadde üzerinde Kartal kavşağı'na kadar gidiyoruz. Kavşağı geçtikten sonra sağa Kartal caddesi'ne dönüyoruz ve yolun sonu Aydos Ormanı...

Not: Lütfen kaskınızı takınız !
Gelirken yanınızda
Yedek Lastik
Yama ve Alyan Takımı
Getiriniz.Sevgiler.

Düzenleyen: (link)
(link)

Scudo
pazar için kuvvetli yağiş uyarısı yapıyor??

iniş çıkış çok mu? güzergahları fazla bilmiyorum. performans mı yoksa genel katılıma uygun bir gezi mi?

iniş çıkışlı yollar ama fazla degil ama var aydos un içinde var süper yerler

• Beğen
Tepkiler: gokhanbasar
@orhan0911

sen varsan ben de varım :) yağmur da olsa varım.

Yağmur beni caydırmazsa ben de gelmek istiyorum:D

@azim92

caydırmaz caydırmaz :D yağmurda çok keyifli oluyor.

yagmur dedıgın nedırkı en fazla ıslanırsın :)) ustun batar eve gelınce sıcak bı dus mıss :)

sanayi caddesinden yukarı az eğimli ama sürekli bi tırmanış var 12kmydi yanlış hatırlamıyorsam yanlız yolun trafiği hızlı akıyor ona göre, eğer işimi halledebilirsem pazar günü katılırım birşey daha eğer yağmur yağarsa orman içi yolların bataklığa dönmesi bir yana sahilden aydosa çıkan anayol tehlikeli olur.

• Beğen
Tepkiler: gokhanbasar
Her zaman ki gibi benim start maltepe sahilden sizler geçerken size katılıcam umarım grubu kaçırmayız bir de hep giderim ama şu bizans kalesini görmek hiç nasip olmadı ona da bir uğrayalım.

hastalık ne kötü birşeymiş..sizler böyle tur yaptıkça içim acıyor....:(

aslında sırf kale için gelebilirim hedef kale olur :)

bugün 3 saat boyunca sağanak yağmur yedim :D kıyafetler en önemlisi ayakkabı kurumuyor bir türlü. gezi hala geçerli mi bilmiyorum ama ben yokum onu biliyom :D havaya göre kısa bir tur yaparım artık.

iyi pedallamalar size, kalın sağlıcakla :)

akşam ki yağmur patlaması olmasaydı güzel olurdu ama şu an orman içi yolları berbat durumdadır

Gelecek olan arkadaşları yarın sabah Kadıköyde Eminönü iskelsinin önünde bekliyoruz. Sabah 08:20 hareket, geç kalacaksanız arayıp haber verirseniz ona göre bir süre bekleyebiliriz. 0537 568 64 28 benim numaram ;)

Ormanın içine gireceğiz, eğer yollar kötü durumdaysa ağaçların arasından devam edebiliriz. orası da kötü durumsaysa çamurla boğuşmaya hazır olun :)))

Hava meteoroloji sitesine göre yağmurlu, accuweather sitesine göre yağmursuz. biz yine de en kötü ihtimale hazır olup yanımıza yağmurluk almayı unutmayalım. yedek kıyafet de gerekebilir ıslanırsak falan ;)

Bu bahsettiğiniz kale Aydos ormanının içindeyse oraya da uğrarız ;)
Daha önce aydosa gitmiş arkadaşlar varsa bekliyoruz kendilerini :)

tüh kaçırdım aydos turunu ...
yeni gördüm eger tekrarlanırsa katılmak isterim.bikaç kere çıkmıştım ama olsun
saygılar..

aydosdaki bizans kalesini hala fethedemedik, kara muradın kemikleri sızlıyor

çok güzeldi :p tepeye çıktık kale yıde uzaktan gördük donuste gölete uğradık ordanda dönüş yolu :)

Geri