Scudo Sports

01 Nisan Kartepe

@Tolga Ayla

ne gunlerdı Tolga abi maziyi canlandırdın :) İşlerin yogunlugu bıtsın uzun turlar planlıyorum abi :in:

@erdal ırmak

Teşekkürler Erdal bey haftaya pazar günü kısmet olursa Kartepe düşünüyoruz müsait olursanız bekleriz :in:

@Onur Kahraman

kopekler uzakdan gorduler benı bı kosmaya basladılar hemen ındım bısıkletten tırstım :D ıslık felan caldım el kaldırdım onlarda oyun oynamk ıcın atlayıp zıpladılar bıraz :D

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Scudo
Murat kardeşim şu Alikut tan bahsediver biraz , henüz görme ve inceleme fırsatım olmadı .. kadro geometrisi böyle bir tur için uygun mudur , yorucu olur mu diye çekiniyorum biraz .. Malum racing bir model , sürüş pozisyonu ne kadar öne eğilmeyi gerektiriyor .. Yoldaki sürüş özellikleri nasıldır .. Hadi ama anlat biraz :)

@Metehan Mendi

Metehan abi kadro geometrisi dıger bısıkletlere gore degısık çok dıkkat cekıyor :)kullanıs olarakda her yolda uygun uzun yolda akıyor hasan abiyede sorabılırsın :D kartepeye zamanında cıft amartısorlu bısıkletle tırmanmıstım yaklasık 19 kg cok yorulmustum bunla ise 2 kartepe daha olsa cıkıcak enerjıyi görebılıyordum kendımde :) donanım olarakda gayet ıyı full slx - mavic crossride jant seti fsa gidon ve sele borusu . İnş bi gun yakından ınceleme fırsatın olur abi saglıcakla kal

tüh yaa bu kadar olur bende adapazarından kırkpınara kadar geziyordum kartepeye çıkayım diyordum senin çıkacağını bilseydim sana eşlik ederdim inşallah başka sefere haberimiz olursa katılmaya gayret göstereceğim çok güzel gezi olmuş ayağına sağlık

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
Sevgili Murat kardeşim Eski adı keltepe yeniadı kartepe gezini canıgönülden Kutluyorum.Taaaa gebzeden gelip hem bahar havasını yaşamak ,hende zirvede kış havasını yaşamak farklı bir ayrıcalık.Hele sobanın üstündeki demlenen çayın tadından içilmez.Minik sevimli dostlarımızda harika BIANCHİ ALIKUT:in: Süper.... nedeyim herşey çok güzel .Ayaklarına gönlüne ellerine sağlık .Paylaşım için çok teşekkürler.:in: :in:

• Beğen
çok güzel bir gezi olmuş ,ama sana tavsiyem muhakak yanında bir arkadaş olsun.Bizimde adana'da köpeklerle başımız derte.Biride çıkıp benim bisikletimi yıkasa çok sevineceğim .paylaşım için teşekkküreler .hoşça kal

@Semih DORU
Semih, bu işi 25 Nisan a düşünelim.Şimdiden buna göre program yapalım, görüşürüz;)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Murat, ayaklarına sağlık seni tebrik ederim.Çektiğin fotograflar da çok güzel..25 Nisan için niyetimiz var, umarım birlikte gidebiliriz,görüşmek üzere:)

• Beğen
25 nisan kartepe olursa,büyükada turumuzu iptal ederim :) nezamandır gitmedim kartepeye.bakalım meşhur offroad yola :)

• Beğen
Tepkiler: günkut
@Onur Kahraman
Onur, önümüzdeki hafta Büyükada da olabiliriz, biryerden haber bekliyoruz.Olursa, kalabalık bir grup ile orada olacağız:)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@günkut

şık olur yalnız benim 23 nisanda ağır bir turum olacağından 25 nisan nadasa çekilirim velostiğe yakışır kartepe

:in: :in: :in:

@Murat İçlek

Eyvallah, görüşürüz o zaman Murat:)

Geri