Scudo Sports

01 Ağustos 2010 Korudağlar

Scudo
@ateze
Çok teşekkürler, selamlar bizden olsun, en bol tarafından...

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk. Buna 'nokta' demiyelim de 'üç nokta' diyelim, turlar devam ediyor, bakalım şu Saros'u birlikte ne zaman pedallayacağız:)

@Eren AYDIN

İncelikli yorumunuz için çok teşekkürler. Böğürtlenler burada da tam olmuş sayılmazlar genelde Ağustos sonu Eylül başı gibi olgunlaşırlar, bazı cinsleri erken meyve veriyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz tümünün olgunlaşacağı zamanları.

@Cem Şentin

Çok teşekkürler, bu içten yorumunuz da yüreğimize su serpti.

@Zeki.Alper

Ne mutlu bu keyfi verebildiysek. Forumdaki tüm turların kendine özgü güzelliği, bizi sürekli, canlı ve istekli tutuyor.

@Özgür ARSLAN

Aynı harikalığı biz de sizin yorumunuz için söyleyebiliriz. Desteğiniz ve coşkunuz ile bizlere güç veriyorsunuz. Çok teşekkürler.

@Aytekin ELİÜS

Nazik sözlerin için çok teşekkürler Aytekin. Rahatsızlığına rağmen canla başla bu turu tamamladın ve sıkı bir ekip üyesi olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Seninle birlikte yola çıkmak hepimiz için büyük bir motivasyon kaynağı.

@KAMİL TABAK

Yaz gelince deniz kıyısına giden arkadaşlarımız arasında Kamil ağbi de var. Denizde olsa bile bisiklete binmeden duramıyor ve oradaki diğer arkadaşlarla turlara çıkıyor. Karaya dönüşünü bekliyoruz Kamil ağbi, yüzgeçlerin çıkmadan gel artık:)

@recep24ank

Bir daha ki sefere uygun olursan birlikte bu turu yaparız. Teşekkürler yorumun için.

@TÜRKER ÜNAL

İçten yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz Türker hocam. Fotoğraflarla sizi buralara getirebildiysek ne mutlu. Umarım bir gün beraber pedallarız bu rotaları.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Destekleyici sözleriniz ve içtenlikli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. Dediğiniz gibi en keyiflisi doğanın içinde pedallamak ve onun bir parçası olduğumuzu hissetmek.

@uğur yılmaz

Çok teşekkürler. Bisikletler arazi bisikleti olunca dere tepe demeden gidiyorlar. Bir gün kısmet olursa birlikte pedallarız bu güzergahları. Karpuz güzeldi gerçekten. Güneşin kavurduğu saatlerde serin serin içimizi açtı.

@Eren Tublek

Çok teşekkürler yorum ve desteğiniz için.

@Deniz Taş

Sıcak yorumlarınıza ve içtenlikli soluğunuza biz teşekkür ediyoruz.

@Selim Üsel

Evet dediğiniz gibi harika bir tur oldu. Büyük keyif aldık. Doğayı, dostluğu, ekip ruhunu iliklerimize kadar yaşadık. Yorum, destek ve katkılarınız için bizler teşekkür ediyoruz.

@cemal_007

Çok teşekkürler, sıkı bir ekibiz, dostluğu ve doğayı severek paylaşıyoruz.

@Harun Akalın

Seni işlerinin yoğunluğunda pedal başında görmek ne güzel. Sizin kalbiniz bizimle çarptığı gibi, bizimki de sizinle çarptı. Sürekli telefonla gelişmeler hakkında bilgiler aldık. Siz de bölgenin en güzel parkurlarından birinde pedallayıp sıkı bir tur çıkardınız. Sonbaharda bu iki parkuru birleştirip yeni bir tur düşünüyorum, hele şu deniz mevsimi bir bitsin...

@CEM ATEŞ

Çok teşekkürler Cem. Pedallar döndükçe turlayacağız. Bir gün birlikte pedallamak dileğiyle.

@UĞUR VURAL.

Selamlar Uğur, nam-ı diğer Colorman.
Soluğunuz bir imbat serinliği gibi geldi. Yolumuzu açtı, bize destek oldu.
Birlikte pedal çevirdik ağustos sıcağında ve bundan büyük keyif aldık.
Dostluğunuz ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
Akalın Brothers'tan Haluk, bilgisayarı bozuk olduğu için size mesaj gönderemedi ve içten selamlarını iletti.
Neşemiz daim, keyfimiz hep renkli olsun...

Ağustos ayının aşırı nem ve sıcağına rağmen mükemmel bir tur oldu . Her ne kadar daha önce dolaştığım parkur da olsa ,mevsimin her döneminde tamamen farklı güzellikleri içinde barındırıyor. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

Çok teşekkürler Ömer Faruk. Buna 'nokta' demiyelim de 'üç nokta' diyelim, turlar devam ediyor, bakalım şu Saros'u birlikte ne zaman pedallayacağız:)

bu hafta ayarlayabilirsem gelmeye çalışıcam Bozcaada turunu yapamazsam muhahhak yanınızdayım :) Konuştuğumuz gibi geçtiğimiz hafta sonu Saray turunu gerçekleştirdik.kısaca sıcaktan çok asfalt yordu ama Bozcada turunu başarabileceğime kanaat ettim.

@Hakan Eşme

Asıl ben teşekkür ederim Hakan Bey sizin varlığınızda ben onlycolorman e en büyük güç bu arada Haluk Abime de özel selamı için teşekkürler ve onada bol renkli colorman selamı bir gün birlikta pedallamak dileğıyle :in: :Skull-175

Fotoğraflar bana dün izlediğim "Into The Wild" filmini anımsattı. :in:
Çok eğlendiğiniz belli, hepinizi tebrik ediyorum.

Sağlıcakla kalın. Selamlar...

@OrionForEver

Yorum ve katkılarınız için bizler teşekkür ederiz. Sağolun.

@sonEr´´

Her zaman ki sıcak ve içten yorumunuz için çok teşekkürler. Aman kimse karşılaşmasın kaza ve bela ile...

@umitbaydar

Çok teşekkürler, dediğin gibi: yine yeni ve yeniden...

@UĞUR VURAL.

Elbet bir gün birlikte pedallayacağız. Bu böyle yarım kalmayacak:)

@Serkan Çoban

Harika bir film izlemişsin, fırsat olsa da herkes izlese.
Yorum ve içten desteğin için çok teşekkürler. Selamlar ve saygılar bizden olsun.

@Yunus Emre POLAT

Size bir yudum neşe katıp keyif verebildiysek ne mutlu bizlere. Söylediğiniz tüm "konuşturmaları" fazlasıyla yapıyoruz tüm turlarımızda ki hafta içleri Salı-Perşembe de bunlara dahil.

Yaklaşık 5 ay oldu Cube ile olan ilişkimiz. 2000 km. pedal çevirdik birlikte ve şu ana kadar hiç bir memnuniyetsizliğini, kızgınlığını ve görevden kaçışını görmedim. Hiç bir teknik sorun da çıkarmadı. Tüm bunlardan sonra fiyat/performans açısından rahatlıkla memnun olduğumu söyleyebilirim.

Yorum ve desteğiniz için çok teşekkürler.

@ozan çanakçı

Çok teşekkür ediyoruz yorumunuz için. Meyvelerin bazılarını yıkıyor ya da siliyoruz. Anımsatmanız için teşekkürler. Böğürtlenler için yapacak birşey yok ne yazık ki:)

@faruk eker

Çok iyi bir kondüsyonla, sıkı bir tur çıkardık. Bunda senin katkıların ve paylaşımcı kişiliğin kesinlikle etkiliydi. Aramızda olman her daim hepimize büyük bir güç ve güven veriyor. Birlikte nice pedallamalar dileğiyle...

Hakancım süper gezi olmuş ahlatlar domatesler valla ağzımız sulandı Off road bir başka oluyor .katılan herkesi tebrik ediyorum.Paylaşım için pedallarınıza gönlünüze sağlık.

@kizak

Bizler teşekkür ediyoruz Muammer hocam, bu güzel yorumlar ve desteğiniz için.
Sizin Kaz Dağları gezilerinize imrenerek bakıyorum. Bir gün pedallarız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
@Gökay ÜNGÜDER

Hem dadanmak ne kelime, bütün koyu renkli böğürtlenleri vantuz gibi çektiler:)

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Ne harika bir tur... İlk kısım aldı götürdü Koru Dağına beni... Zevkle indiğim yokuşu, senin deyişinle "yukarı eğim", siz gerçekten "yukarı eğimle" çıktınız... Sonra da o güzel ormanın sefası... Fotolar çok güzel, anlatımını da çok özlemişim Dostum... "Cube'me kıyamam."... Harikasın... Çok zevkle gezdirdin beni de sağ ol, arkadaşlara çok selam Mersin'den...

Geri