semir karabulut
Daimi Üye
- Tepki
- 285
- Bisiklet
- Cannondale
Evet. Kısaca ne ayak bu tur, niye gidildi, gidilmeseydi olmaz mıydı, manyak mıyız biz, bisikletle oraya kadar gidilir miymiş, niye o kadar para verip motosiklet almamışız, motosikleti bırak, niye araba almamışız... gibi konulardan -en azından birkaçından- bahsedip, fotoğraflara geçmek istiyorum.
Bu tur, Kudret Abi'nin düzenlemiş olduğu turlardan sadece birisidir. Kudret Abi çağırdı diye gittik. Çağırmasaydı gitmezdik. Çağırmış bulundu ama, gitmesek olmazdı. Manyak değiliz biz. Bisikletle her yere gidilir. Bir daha ''o paraya motor alırdın'' diyene, gidon boğazıyla dalıcam!
Son olarak, çok şahane bir turdu. Ciddiyim. Hava biraz sıcaktı, ama o sıcakta, seksen küsür kilometre pedal çevirip evsiz gibi koktuktan sonra, o neredeyse buz gibi sulara dalmak... EEEH. Beceremiyorum ben böyle gezi yazısı. Buyrun fotoğraflar
Not: Arkadaşlar, tempo için kusura bakmayın. Yani, kusura bakmayın, bi daha yapmam işte
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu tur, Kudret Abi'nin düzenlemiş olduğu turlardan sadece birisidir. Kudret Abi çağırdı diye gittik. Çağırmasaydı gitmezdik. Çağırmış bulundu ama, gitmesek olmazdı. Manyak değiliz biz. Bisikletle her yere gidilir. Bir daha ''o paraya motor alırdın'' diyene, gidon boğazıyla dalıcam!
Son olarak, çok şahane bir turdu. Ciddiyim. Hava biraz sıcaktı, ama o sıcakta, seksen küsür kilometre pedal çevirip evsiz gibi koktuktan sonra, o neredeyse buz gibi sulara dalmak... EEEH. Beceremiyorum ben böyle gezi yazısı. Buyrun fotoğraflar
Not: Arkadaşlar, tempo için kusura bakmayın. Yani, kusura bakmayın, bi daha yapmam işte
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)