Scudo Sports

01.07.2007 Fatih'in Ak Sakallı Dedesinin İstediği Tuzla Gezisi

Tuğrul bey merhaba,

Tuzla geziniz neşeli ve zevkli geçmiş.Bisikletforum İstanbul ekibi çok güzel bir geziye imza atmış.Katılan ve pedallayan tüm dostlara selamlar olsun.Paylaşım ve güzel fotoğraflarınız için teşekkür ederim...

Scudo
Bir kaç resim de benden

Pendik'te mola verdik

Bi topukladım ve sonunda Fatih'i geçebildim, işte Resmi belgesi :)

Zafer'i dikiz aynamdan görüntüledim

Yemek sonrası söyleşileri

Şimdi yediklerimizi hazmetme zamanı

Dönüş hazırlıkları

Kem küm, foruma resim eklemeyi bi türlü öğrenemedim gitti. :(
Bu seferde pek minik oldular :)

Merakla bekliyordum resimleri.. benim Tuzla ya ilk bisiklet seyahatim oldu :) iyi ki katılmışım çok da güzel oldu. Biraz fazla yakındım ama ne yapayım dedim ya ilk! Ayrıca bu turda yanınızda bulundurmanız gereken üç malzemeyide aşağıda yazıyorum, mutlaka yanınızda olması lazım :)

Yağmurluk :D , çekme halatı :D , çocuk bezi :D

Sevgiler

@Turhan Evci

Turhan Hocam merhaba

Ya, resimleri çekerken arabayı çekmeseydin, kimse senin bu tura araba ile geldiğini anlamazdı. :D

Resimler ve emeğin için teşekkür ediyorum.;)

Sevgi ve selamlarımla.

Çok güzel bir grup ve çok güzel bir gezi...Bence gezinin En güzel taraflarından bir, sergi açılabilecek kadar çok fotoğraf çekilerek ölümsüzleştirilmiş olması...Katılan ve bizimle paylaşan herkese teşekkürler...

@Ender Alıcıoğlu

Hehehehe
Sorma sorma, yol boşalmıştı, bende 4 lü flaşörleri yakıp yolu ortaladım, vede arkadaşların resimlerini yandan çekmeye başlamıştım kiiiiiiiiiiii,
DAAAAAAAATTTT diye bir korna ile irkildim.
Yaklaşık 30 senedir otomobil kullanıyorum, ben yolu ortaladığımda arkam boştu, bu ne sürat, bu ne cesaret, ne zaman uçup da arkama bi araç gelmiş farkedemedim.
İşin ilginç yanı; Yolun ortasında bir araç, flaşörleri yanıyor, demekki farklı bir durum var.
Ben olsam ayağımı çoktan gaz pedalından çekerdim.
Bu pişkin sürücüden birde fırça yedim. iyi de oldu, güzelce parladım :)
Özlemişim, epeydir fırça yememiştim. heheheheheheheeeee

@Antares

Selam Antares,
İlk gezin olduğunu bildiğimden zorlanmayasın diye sizleri sonuna kadar araba ile takip ettim, ama yine de mesajını görünce şaşırdım.
Efet, yağmurluk ve çekme halatı mantıklı.
İyi de çocuk bezi niye ? :) :) :) :D

@Turhan Evci

Ben o herifi yakalasaydım Kaçtı eşşşşş....... :10: :brutal324 :box2: :000002158 :violent-s :Gun-124-1 :boese157: :Skull-175 :10: :Skull-175 :2gunsfiri :brutal324 :000002158

.

@Tuğrul

iyi niyetine, güzel düşüncelerine teşekkür ederim.
:D :D :D

@Turhan Evci

Abi çocuk bezini benimki gibi bisikletinin selesi tahta gibi olanlar kullanıcak :D

@Turhan Evci

Turhan Hocam , inan sana parlayan adam çok şansılıymış , bilseki bir bisiklet ordusu koruman var , değil sana fırça atmak, yol boyu flaşörlerini açıp arkandan sana eskortluk yapardı. :D :D

@Ender Alıcıoğlu

hahahhaha, işin gerçeği şu;
Adam bana homurdanınca Tuğrul'da adama şarladı, adam topukladı, tabii bende anında hemen yanında bitiverdim, ve şarlamaya devam ettim, dedimki
"-Bu davranışın ayıptır" .
yanında eşi, arkada çocuğu vardı, az ilerideki kavşaktan direk sola döndü.
Sanırım o gün için sahilde köfte yemekten vazgeçti :D

@Antares

Hmmmmm, öyle desene, bizler "Pedli tayt" giyerek, aslında sürekli çocuk bezimiz altımızda geziyoruz. :) :D :D :D :D

@hhtatar

Kaytaranları saymıyoruz :)

İstisnalar kaideyi bozmaz :D

neşeli bir grup neşeli bir gezi olunca böyle zevkli bir topik çokıyor doğal olarak tebrik ve teşekkürler.

Çok Güzel bi Gezi olmuş Bunu kaçırdık :S:S :(:( bidahaki sefere bende gelcem inş. şuanda bisiklette ufaktefek sorunlar var.. binemiyom ama halletcez.. :D dün beşiktaşta sag pedalım kırıldı disk frende ufak bi sürtüşme var :D herneyse.. Geziniz çok çok güzelmiş katılamadıgım icin üzüldüm.. :(

tuzla turunu yapalı 2 hf oldu. ben ancak foruma bakmaya fırsat buldum. bi süre nerde yahu bu foroğraflar diye epey arandım.

turdan sonra ptesi günü işe geldiğimde "sen yine bisiklete binmişsin" dediler. çünkü burnum ampul gibi parlıyordu. bostancı sahil bölgesi yerlileri beni sağa sola epey savurdukları için çürüklerim ancak geçiyor. ama pek bir keyiflydi yahu. köfteler de lezizmiş.

yine yapalım.:)

fotoğraflar için teşekkürler bu arada....

Geri