Scudo Sports

01.03.2009 Hasköy - Dedeköy - Mirzaoba - Trilye - Mudanya - Bursa 85 km

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

hermes1978

Üye
Tepki
62
Bisiklet
Trek
Gezimiz ufak bir aksilikle başladı. Her ikimizinde lastikler patladı. Emek civarında bir yerlerde ilk önce lastiklerimizi onardık

(link)
(link)

(link)
(link)

Hasköy ve yenice köylerini geçtikten sonra Dedeköye varıyoruz.

(link)
(link)
(link)
(link)

Çekirge köyüne doğru ilerlerken karşımıza çıkan güzel manzaraya dayanamayıp fotoğraf molası veriyoruz.

(link)
(link)
(link)
(link)

Sonunda Mirzaoba köyünün girişindeyiz. Hava müsait olsaydı esas amacımız mirzaoba göletine gitmekti. Fakat köylülerle yaptığımız sohbet esnasında bunun pek mümkün olamayacağını anlıyoruz. Bizde köy kahvesinde enerji molası verip yolumuza Trilye tarafına doğru devam ediyoruz.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Mirzaoba köyünün çıkışındaki birkaç irili ufaklı şelale karşımıza çıkıyor. Onlarıda fotoğraflamadan edemiyoruz.:D

Köy ve Gölet Manzarası...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Ardından güzel bir inişin yaparak Trilyeye vardık.
Vardığımız gibi hemen gözümüze kestirdiğimiz ilk balık lokantasına dalıp siparişlerimizi veriyoruz. Bira + Hamsi :D . O yorgunluğun ardından hamsiler daha bir tatlı geliyor...

(link)
(link)
(link)
(link)

Kumyaka köyünüde ardımızda bırakıp mudanyaya varıyoruz

(link)
(link)

Scudo
bira dışında herşey süper olmuş çok güzel manzaralar ayaklarınıza sağlık..paylaşım için teşekkürler.

Biranın nesi var şimdi. Biraları da güzeelce höpürdetmişsiniz. Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık. Çok güzel bir gezi olmuş ayrıca.

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
Bu hafta sonuda İznik gölü çevresini turladık o geziyi'de en yakın zamanda yükleyeceğim...

güzel gezi olmuş, bursayı görmek güzel oldu :D
ayrıca afiyet olsun :D

Bazı arkadaşların yediğimiz içtiğimiz ile ilgili yaptıkları yorumlar beni şaşırttı. Orada içilen 33 cl 'lik küçük birer biradır bu kadar büyütmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Saygılar...

tepkili arkadaşlar bence şaka yapıyolar :D ya da yaş küçük biraz, bazı şeyleri fazla ciddiye almışlar :D

• Beğen
Tepkiler: serhad
artık hep eskidi bu laf ben bile sıkıldım amma
ne yapayım beni tanımayanlar var gene yazıyorum
51 lik fosil bir bisikletçi olarak
olaylara yaklaşımımız kavga ederek değil uzlaşarak olmalı
hepimiz bisikleti seviyoruz şehirlerden kaçıp yaylara dağlara gidiyoruz
ve terapi yapıyoruz vede hepimizde biliyoruzki aşırı alkol sigara zararlıdır
bazen hani bir tane çeker ya evde içeriz bir bira
bazende bir tane sigara evde içeriz
ama onlar hep bir tanedir müptela olmayız
çünki bisikletin müptelasıyız
olaya şu yönden bakalım bu geziye giden arkadaşların canı bira çekmiş olabilir
fakat şöyle düşünmek sizce iyi değilmi
arkadaşlar şimdi bu bira resimlerini bir spor forumuna koymak ne kadar doğru
sizi eleştirmek için söylemiyorum sadece düşünmek biraz daha düşünmek
bir arkadaşımızda pedal sesine sigaralı logosunu koymuş
ben kimseyi eleştirmiyorum sadece diyorumki düşünmek ve yine düşünmek
şimdi kendimden örnek verirsem biralı bir kafayla valla cesaret edemem
doğrusu selenin üstüne binmeye
eminimki arkadaşların biraları içerkende kötü niyetleri yoktu
artı bir 33 lük anca beni etkiler ama siz gençleri etkilemez
genede son olarak bir tanede kalması hayırlıdır
bir diğerlerini getirirse o vakit eyvah
robocop
arka takım kaptanı

isterse 10 tane içer kişi, orada gayet net bir şekilde yemek masasını paylaşmışlar, çoğu gezi albümümüzde vardır, ki orada ister 33lük, ister 70lik bira, ister 70lik votka olur, kimin neyi ne kadar yaptığını nasıl yaptığını nasıl bileceksiniz, bilseniz nasıl karışacaksınız?
ayrıca bu birayı neden hala bu kadar dehşetli bir şey olarak gördüğünü anlamıyorum milletimizin. yolda yürürken susayıp bir kutu kolay yerine bir kutu bira almak, evde otururken bir kutu kola yerine bira içmek, inanın daha az zarar verecektir size...
sigara sağlığa zararlıdır içilmemelidir, fazla alkol insana istemediği şeyler yaptırır, kontrol altında içilmelidir, çok çok fazla alkol insanın öncelikle karaciğeri olmak üzere birçok organına zarar verir, alınmamalıdır. ama insanların yemek yanında bir bira içmesine tepki göstermek afedersiniz ama belki biraz geri kafalılıktır belki biraz duruma yabancı olmaktır, buna karışmaksa kabalıktır.

@funq

sana cevap veriyorum ama moderatör tarafından (serkan taşdelen)taraflı olarak mesajlarım siliniyor.! bir bisikletforum sitesinde 10 yaşında çocuklarında olduğu bir yerde içkiler içiliyor ooh ne güzel deniyor ve boy boy resimleri çekiliyorsa topikler açılıp sergileniyorsa..ve ben bu duruma karşı çıkıyorsam.. geri kafalı olan ben değil karşı çıkmamdan rahatsız olan zihniyettir.! :mad: siz nasıl spor yapıyorsunuz.? meyhaneye gidin için..o zaman size kimse karışmaz..

@ErhanYılmaz
Sevgili Arkadaşım,
Biraz önceden beri size özel mesajlar ile anlatmaya çalışıyorum.
Ama siz seviyesiz mesajlar yazmaya devam ediyorsunuz. Bu nedenle konu sahibinin bilgisi doğrultusunda konuyu kitliyorum.

Burada sizin dikkat etmeniz gereken bisiklettir. Burası bisikletforum... Dikkate alınacak içki değil, bisiklettir ve yapılan gezidir.

Fotoğrafın bir köşesinde içki görünüyorsa bu bir suç veya reklam değildir. 10 yaşındaki çocukta fotoğrafın köşesinde içki var diye kalkıp içki içmeyecektir. Bu tamamen bakış açısı ile alakalıdır...

Bilginize sunarım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri