Scudo Sports

01.03.09 2.Caddebostan yaza merhaba buluşması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@cakhiy

Bende hastalandım bugün. Bu haftasonu süremicem sanırım :eek:
Ben hallettim buarada. Ama sende çok takılıyorsun ayrıntılara Çağrı :)

• Beğen
Tepkiler: cakhiy
Scudo
Oğlum onu bilerek yaptım ya,ikisini birleştirince aynı şey olmaz ki,aynı mana olmaz,aynı vurgu olmaz, Herşeyi mahfettin Doruk:D

benım bisikletim bitecek hala buluşamadınıs hakıkaten yahu :)

arkadaşlar yeni bi konu açsanız daha iyi olur.sayfa sayısı çok:)
dodo olmadan yapılmıyomu başkası ayarlasın buluşmayı:)

Buluşma fikrini açan arkadaşımız o olduğu için saygısızlık olmaması için onunda fikir vermesini bekliyoruz ;)

ama görünen o ki fikir vericeği yok .. havalarda ısındı.. bence önümüzdeki cumartesi yada pazar yapalım artık..

Buluşma 10 Mayıs Pazar günüdür arkadaşlar

biraz geç oldu ama inşallah güzel olacak

arkadaslar facebook a konu acılmıstır bilginize katılmak isteyen eklesın kendini (link)

@dodo

Ben olmadan ne kadar güzel olabilir ki Dodo... :rolleyes:

nerdesın ertan abı?....bu arada senın gosterdıgın tailwhip bıtmek uzere rampada falan calısıyorum cok eglencelı:D...yıne cok tesekkurler ertan abı:D....

Tüh yahu haftasonu başka bir yerde gösteride olucam bende... :(

• Beğen
Tepkiler: dodo
@Aparijo

valla öyle ertan abi ama ortam şartları:p

sen dön kışın ortasında bile yaparız :D

Dönüşüm muhteşem olacak ! Bu arada bu el diyarda hatırımı soran arkadaşlara teşekkür ederim. Onlar olmasa ne yapardım buralarda bilmiyorum. ( 2,5 haftadır Antalya'dayım , henüz arayan olmadı ama çaktırmayın siz yine... )

@EmirhanKarasu

haberlerde yine yagmurlu gosterir. herkez yagmur yagicak diger haftaya atalim der 15 kisi gelir sansada hava gunesli olur(gecen sene oldugu gibi). gelmeyenlerde pisman olur. ertesi gunde gelmeyenler gidenlerin resimlerine bakar anca :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri