Scudo Sports

0 Polar RS800CX ve Tüm Aksesuarları

cenkgultekin

TREK MADONE SLR 7
Tepki
88
İsim
Dr. Cenk Gültekin
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kasadaki problem yuzunden sıfırlandı.
Yanındaki aksesuarların dışında 2 adet kadans ve 2 adet hız sensörü verilecektir.
Hiçbir sorunu bulunmamaktadır
İstanbulda elden teslim edebilirim. Türkiye'nin her yerine önce ödeme ardından kargo ile gönderebilirim.
Fiyat: 650 TL'dir.
Cenk 533 377 43 73
(link)
(link)

Scudo
Parçaları ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Set halinde satılacakmış.

İlan günceldir.

ilan gunceldir
fiyatta revizyon yaptim 500tl
toplamda 1 saat,2 adet gogus band aparati, usb infrared, 2 adet kadans ve 2 adet hiz sensoru 1 adet kosu sensoru icindir.

Tüm kutu içeriğinin resimlerini paylaşabilirseniz memnun oluruz.

Bu akşam paylaşacağım tek sorun sensörler bisikletlerde takılı. Onları bisikletlerin üzerinden çekip göndereceğim.

iyi günler Cen Bey , nabız sensörlerinin göğüs bandı var mı ?

Eger sensorler ant + uyumlu ise bir set hiz ve kadans sensoru alabilirim ayri satarsaniz yada komple alacak arkadasin isine yaramayacaksa fiyati dusurme acisindan olabilir.

nabız sensörlerinin göğüs bandı vardır.
Tercihim hepsinin beraber satılması ama istenirse 1 göğüs sensörü ve bandı ve 1 set kadans hız sensörünü ayrı satabilirim.

@Ferhat Köse

Polar hala ANT+ protokolünü kullanmıyor. Kendi verici protokolleri var. Bu yüzden Bryton'la uyumsuz olur :).

merhaba, rs800cx in sensorleri, s serisinde (s720i) çalışıyor mu acaba, uyumlu mudur? internette araştırdım ama uyumlulukla ilgili bir bilgi bulamadım. uyumlu ise bir teklifte bulunmak isterim. teşekkürler,

İlan günceldir. Sensörler ayrı olarak satılmayacaktır.

Geri