Scudo Sports

0 km LOOK 555 Kadro Set 55 cm

Murat Altinbasak

Daimi Üye
Tepki
212
Hic kullanilmamis full karbon kadro ve full karbon HSC-5 masa.
Tum diger fotolar:
(link)
Fiyat: 2000$

(link)
By (link)

Scudo
son fiyat nedir

ve özelliklerini belirtebilirmisiniz ağırlık vs

@scarface_davud

Merhaba,

Son fiyat 1900$, ama Mayis sonunda kendim getiriyorum ve Turkiye ici kargo size ait- yada mumkun'ise istanbul yada Antalya havalimaninda bulusuruz.

Kargo/posta dahil, hemen isterseniz, 2000$. Gumruk olay varsa, ucret size ait.

Bugun bisiklet dukkana gidiyim tartiyim kadroyu. Diger ozellikleri bugun yarin verebilirim.

@scarface_davud

Agirlik = 1.74 kg resimdeki full her sey. Sadece 55 cm kadro seti tart'tim.
geometric ayrintilari bulup eklerim.

@Toofast4u

orta halli 105 setle toplandığında ve 250gr lık lastık 100gr lık iç lastiklerle bile 8000gr geçmiyor ve aşık olduğum 555 geometrisi , alana hayırlı olsun sram force ve fulcrum setle 7400 gr geçmiyor ki 200gr sele 200 gr sele borusu yine ağır lastik ve iç lastiklerle... harika...

hocam mesaj kutun dolmuş bir boşaltı ver abi sana mesaja tım hep umarım ulaşır mesajlaırm

selam,

frameset 1099usd iken siz neden 1900 istiyorsunuz anlayamadım doğrusu, elbette mal sizin istediğiniz fiyata satarsınız ama satışa sunduğunuz günden 10gün önce kapmanya yapılmış ve 1ay boyunca kampanyada kalmış, kar amacı güdülüyorsada bu kadar olmamalı...

usd 1099 + usd 80 kargo + usd 200 gümrük ödersem bile usd520 kazançlıyım ki bu fiyata ultegra sl jant seti alabilirim veya duraace 10lu 7801 evo kol ve ruble zincir alabilirim.

@ERDOGANKESGIN

Nerde 1099$'a buldunuz? Benim maliyetim 1099 degil, ama bu fiyata bulduysaniz hic kacirmayin alabilirseniz alin.

Nerden alinir bu kadro 1099$'a???
Bulunca banada alin bir-iki tane.. Ebay'de satiyim para kazaniyim..
ilan gunceldir: 1800$ son fiyat.
55cm yada 51cm.

Geri