Scudo Sports

tekirdağ bizi çağırıyor :D

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
herkese merhaba.geçen sene yaptığımız tekirdağ turumuz yetmemiş olacakki içimizdeki kurt :D yeniden hareketlendi.8 nisan pazar günü sabah saat 8'de avcılar'da toplanarak hareket edicez.tur gidiş dönüş olacak.ortalama 230-240 km yazacak saatlerimize.genel anlamda performans tarzında olacak.yolda kısa kısa 2-3 mola yapacağız temel ihtiyaçlar için.bu sebeple mtb ile katılmak sağlıklı olmaz.illa mtb ile gelirim yetişirim derseniz yol orda biz ordayız ama sonrasında bunlar nerde ben neredeyim demezsiniz umarım ;) bekleme olmaz.tavsiyem yol veya hibrite bisikleti olanların katılması.28 harici bitmez o yol.dönüşte isteyen otobüse de binebilir ama biz geri dönüşüde aynı şekilde yapacağız... tekirdağın meşhur köftesini yiyerek istanbula doğru yola çıkacağız.avcılardaki toplanma yerini cuma günü açık şekilde belirtirim.havanın serin olması muhtemel ama cuma veya cumartesi günü son değerlendirmeyi yaparız.havanın yağışlı olması durumunda tur iptal olur şehir içi güzergah değiştiririz.bu sebeple katılmayı düşünenler mutlaka bana özelden cep numaralarını yollasınlar.gelişmeleri bildiririm...geçen seneki tekirdağ turumuzdan bazı alıntılar...
http://img835.imageshack.us/img835/2459/198qi.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/5702/25343219767691361119610.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/6672/25172619767550027800410.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/8546/1100kf.jpg

Scudo
Şİmdiden güzel bir tur olacağa benziyor. Performansınız bol olsun rüzgarınız arkanızdan essin görüşmek üzere.
not:Enver telefonun bende kayıtlı pazar günü ararım.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Merhaba enver,turu çok güzel bir zamanda yapıyorsun,şimdi tam baharın gelişi ile doğanın yeşile dönüştüğü zamanda. :in:
Kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim,yolunuz açık olsun.

zamanlama olayı bana da çok doğru geldi.ne çok sıcak ne çok soğuk.ılıman bir hava....keyifli olacak bu tur...

özkan aydın
kenan çırak
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
......

performans turudur arkadaşlar.gezi amaçlı sanıp da yanılmayın...
tekirdağda köfte muhabbeti süper olur ama o keyifin ardından dönüş yoluda rüzgara karşı olacak...

yav enver bana kamçı atıyorsun 20 mayısta kartepe- rube var buradada olay güzel en azından ben kartepeye burdada hazırlanırım ,,ekip ile görüşüp onları kandırırsam ordayım ama kandıramazsam tek zevksiz olur,,

abi sen gel bizimle.250 km seni etkilemez...işin ucunda da halis muhlis :D tekirdağ köftesi var ;)

9 nisanda sinavim var ama genede gelmek istiyorum.Donus kac gibi olur tahminen cikis saati biraz daha erkene cekilebilir mi ?

Arkadaşlar yaza hazırlık için iyi bir performans turu olacak .Silivri'de kahvaltı Saat 13.30 - 14.00 gibi 120 km.nin üstüne köfte ve + (artı ) ????? ... BUZ gibiiiiii ..... ...... ...... ..... Bir ?? Yaağ abi biz bu köfteleri yemeyelim de yanlarında yatalım istersen Enver kardeşim yaağğğğ.Ben kıyamam o köftelere.. ) Sonrada dönüş yolu .:cool::cool::boese157::boese157: Herkese

@enver avcı

saat 08.00 de avcılarda nasıl olurum diye düşünüyorum anadolu yakadan tek ben varım bi arkadaş daha olsa gelirdim dönüşte saat 23.00 de karaköyden vapur var valla anadoludan bi arkadaş yokmu yahu,,,,,bizim ekip anadolu kavağı diyor şimdi bi arkadaş olursa en azından yalnız kalmam cumartesi akşamına kadar bi adam olursa anadolu yakadan gelirim yalnız saat 08.00 de avcılarda olmam zor saat 07.30 da eminönünde olurum yarım saatte avcılarda olmam imkansız,,bi kişiye bakıyor evet yokmu anadolu yakadan performanscı yahu,,,;)

(link)

koşullar ağır 35 km lodos batı giderken soldan engelleme dönüşte ise sağdan vuracak ısı 20 derece akşama 40 km ye çıkıyor rüzgar ,bu sene bi garip mayıs gelmeden rahat yok anlaşıldı,,

anadolu yakasından katılan olursa kudret baba da gelecek... top anadoludan bir performans'çı da.. 7:30 da eminönünde olmanız demek 7:35 gibi de beşiktaşda olmanız demektir.beşiktaşdan alır temden araç ile avcılara basarız...avcılardan tekirdağ 120-130 yazıyor.üsküdardan motorlar daha erken saatde çalışmaya başlıyor diye biliyorum kudret baba.varmı senin bilgin...motor erken çalışıyor ise süper olur.saat tam 8de avcılardan hareket etmemiz demek ciddi güçte rüzgar olmazsa 12-12:30 gibi tekirdağda olmamız demek.bu sebeple beşiktaşa erken gelme durumunuz olursa çok iyi olur.böylece dönüşte karanlığa kalmayız gibi geliyor...

özkan aydın
kenan çırak
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
kudret baba(anadolu yakasından gelen olrsa)
yılmaz kaynak

@Kudret Kurtcebe

Tekirdağlıyım, anadoluda otoruyorum, ben de gelmek isterim ama benim evden tekirdağ 170-180 km ztn, gidiş geliş çıkartamam mtb ile ama sizinle gelip orda kalabilrim...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
kudret baba sana anadoludan bady çıktı... avcılar için anadoludan ve bu tarafdan gelecek arkadaşların 7:30 gibi beşiktaşda olmaları iyi olur.araç ile avcılar 20 dakika falan sürer yolda kaza çalışma falan yoksa...kenan sen beşiktaşa araba ilemi gelicen önceki gibi...

enver hocam,,,
volkan dost geliyor herhal, şimdi saat 07.15 de ilk vapur kadıköyden beşiktaşa var ben bunla geçerim ve saat 07.35 de beşiktaşta olurum orda buluşursak aynen avcılara araç ,,,dönüştede avcılara araca böylelikle ben rahat rahat hem motora yetişirim hemde karaköyden vapura saat 23.00 de son vapur karaköyden kadıköye ,,o akşam gelibolu dönüşü saat 01.00 de motor vardı,, saat 23.00 de son vapuru yakalama durumu bence 100 de yüz valla ben geliyorum hesap kitap tamam,,,,
avcılarda kampüs var e-5 yolu üzerinde haritadan baktım o kampüse aracı bırakırsak ordan e-5 den yani d-100 den topuklayıp sahil yolundan tekirdağ dönüş aynı bu iş olur,,

geçen sene kampüs çevresindeki benzinci yakınına bırakmıştık aracı..volkan gelirse sende gelirsin onunla.ok o zaman seni de gelecekler listesine ekliyorum...volkanı da ekliyorum...kontenjanı 10 kişide bitirsek iyi olacak gibime geliyor...yoksa o yol çok uzar.nerde çokluk orda.... şenlik :D:D:D

kontenjan 10 kişide bloke ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,doğrudur,,,,,,,,,,:in:

özkan aydın
kenan çırak
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
kudret baba
yılmaz kaynak
volkan çelik
.........

son bir kişi dostlar.kontenjan 10 kişi ile biter...

(link)

enver dost bu yağmur saat 18.00 de bu durum değişmez ,ise ben yatar,,,yağmur işi bozuyor,,,,,,,,,,,,

takip edeceğim cumartesi akşamı saat saat verecek kesin durum belli olur eğer yağmur gece saat 22.00 de olursa sorun değil yolda yakalamasın,,ben dönüşte anadolu yakada yakalanacağım eve 8 km kalıyor gerçi önemli değil bekleye bekleye giderim bu dönüş süratli olmalıki yağmura yakalanmamaca avrupa yakada,,,,,45 km rüzgar diyor bu bayağı vakit kaybı valla 15 nisana kaydırma olasılığın olsa bile gene yağmur gözüküyor ve hatta 29 nisan dahil her pazar yağmur var ,,,,bu gün sele yaptım bu havalar hafta sonu bozuyor bende ona uyuz oluyorum ,,,evet bu pazar yağmura ve zamana karşı tempo olacak,,

özkan aydın
kenan çırak
bisiklet bir kültürdür
sefa ayrılmaz
yetkin palgın
kudret baba
yılmaz kaynak
volkan çelik
abdulkadir derebaşı

kontenjanımız dolmuştur beyler. ilgi için teşekkür ederim.48 saat dolmadan süper bir katılım gerçekleştirdik...gelmekten vazgeçen olursa yerine isteyen gelebilir.tabi beni tanıyanlar bilir.elbette gelmek isteyen olursa katılamazsın demem.ama geride kalan beklenmeyecek.dediğim gibi tamamen performans turudur.herkes kendi ile yarışacak...elbette telsiz ile koordinasyon sağlayacağız.yetişirse cumartesi gününe kadar 10 km menzilli telsizler elimde olacak.diğer telsizlerimide getireceğim.4 tane telsiz olacak yanımızda.her ihtimale karşı...
kudret baba beni bilirsin.ağzımdan çıkan sözü aman aman bir şey olmadıkça iptal etmem.yağmur akşama doğru ise farketmez.sabah yağsada farketmez.yeterki kovadan boşalır gibi olmasın.dediğimizi yapacağız diye de kimsenin sudan çıkmış fareye dönmesini istemem elbette...

Geri