Scudo Sports

İronman Konya SİLLE MTB CUP(04.12.2011)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Pazar günü Konya'nın tarihi ve kültürü bakımından zengin olan sille dağlarında uluslar arası yarışlara ev sahipliği yapacak kadar iyi olan sille barajı etrafındaki parkuru geçtik bu hafta katılan herkese teşekkürler.Fatih abi seni de yanlız bıraktık kusura bakma haftaya beraber olmak dileği ile...... sizi resimlerle baş başa bırakayım

Scudo
Güzel fotoğraflar. Bir anlatım olsaydı daha iyi olurdu ama. Nereye gittiniz, ne için gittiniz vs.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Ekentok
fotolar çok başarılı.
panaromik karelerde hoş.ama gökhan beyinde dediği gibi bir anlatım olsaydı daha eğlenceli olurdu sanırım.ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi gerçekleşmiş.

@serkan saygın

Yukarıda kısa bir metin yazdım şimdi teşekkürler ..:)

Sevgili Mustafa;
Attığın başlık ilgi çekici olmuş: Sille MTB Cup. Peki Cup'ı kim kaptı? He he hee... :D
Fakat fotolar gayet başarılı olmuş; her biriniz cön ( yani jön ) gibi çıkmışsınız. Eline sağlık. Mekanlar zaten 10 numara. Turlarınızda artık Mesut abiyi görmek ayrıca Mustafa abiyi de ( özellikle böyle zor parkurlarda ) görmek çok sevindirici. Helaaal :)
Huzeyfe'yi tanıdım da, diğer canavar, küçük "Yıldırım" galiba dee mi Ahmet? Hay maşallah.
Faruk, Alanya MTB Cup'tan sonra Sille'yi de sen mi kazandın yoğusam? He he heee
Hasan, bisikletin hala iyi görünüyor. Demek ki biniyon arada :p
Dede, sen de yoldan çıkmayı seviyon, artık kabul et! :D
Hepinizin pedalına sağlık. Selamlar, sevgiler...

çok güzel fotolar, paylaşım için teşekkür ederim.

Geziyi gerçekleştiren, pedallayan tüm Ironman ekibine teşekkürler...
Fotolar ile bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler...:in:
Ekibin özlenen yüzlerini birlikte görmek ne güzel... :in: :winkenlux :winkenlux
Selamlar...

@sadık1964

Sadık amca kaçırılmazdı bu ama telafisini haftaya Fatih abi bize cezasıyla bir duyuru yapacak herhalde:in:

mustafa ayagınıza saglık cok güzel tur olmuş hafta sonu gorusmek dilegiyle :)

• Beğen
@MustafaAslankangal

Çok güzel bir gezi ve resimler ayaklarınıza sağlık. Düğünlerden dolayı katılamamanın üzüntüsünü resimlere baktığımda yaşadım. Bu hafta inş. FATİH beyden gelecek duyuruyu dört gözle bekleyeceğim :):) ricam geziyi düzenleyen arkadaşların buluşma saatini 9 dan sonra olması tşk.ler....

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler benim nacizane resimlerde gördüğüm scott sportster kullanan arkadaşıma bir sorum olacak :sert kuyruk mtb kullanan arkadaşlara kıyasla gezi sırasında her hangi bir sorun veya gidemediği girmediği yol olduğu ? bu tip bir turda rahat bir şekilde kullanabildi mi şimdiden teşekkürler.

Katılan ve izleyenlerin hepsine tebrik ve teşekkürler.
Mustafa fotoların çok güzel ama bazı üyelerin de dediği gibi paylaşım sessiz sinema gibi olmuş... fotoların dilini kullanmayı tercih etmişsin... ve fotoları da konuşturmuşsun yani... ;) :) nice nice yıllar ve yollar devamını dileriz

@sametyanardağ

İlk katıldığım turda inişlerde gayet yumuşak kullanmıştım. Daha sonraları ise mtb gibi kullanmaya başladım ve hafif akort bozulması dışında hiçbir sorunu olmadı. Hatta lastiğim bile patlamadı. Üzerinde gelen Schwalbe Smart Sam lastikler zaten bu tarz kullanımlar için bence biçilmiş kaftan. Hem yola hem dağa geliyor. Arka lastiğim biraz aşındığı için bu turun sonlarına doğru keskin bir taşa arka jantı vurunca lastik kesti ve iç lastiği değiştirdim o kadar. İlk başlarda benim de aklıma sizin sorduğunuz gibi sorular geliyordu fakat bizzat deneyerek cevabını almış oldum. Dediğim gibi bu tarz turlarda hiçbir ciddi sıkıntı yaşamadım ama tabiki de mtbnin yerini tutmaz ;)

Hacım fotolar için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

Ogün abi bu Cup'ta hepimiz DNF olduk :p

Geri