Scudo Sports

Sonun da Astro 240 srv.

Msgl

Forum Bağımlısı
Tepki
290
İsim
Musa
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Öncelikle merhaba.
Bisikletle hayatım doğru orantılıdır her işimi görür sağolsun :)
Ancak daha önce modeline özelliklerine fazla dikkat etmezdim sadece pedallamama bakardım ama benim çift amortisör çelik yığını bisikletimi değiştirme zamanımın geldiğine karar verdim ve araştırmalara başladım.

İlk olarak herkesin uygun diye baktığı modeli yani salcano ng 650 yi.Bu ürünü baya araştırdım ve alınmaya değmeyeceğini anladım en çok etkisi de arkadaşımın alması oldu gerçekten değmez.

Sonra ise yine aynı markada astro serisini araştırdım ve bütçemi yükseltip almaya karar verdim ama bir aksilik daha Adana da tek alabileceğim yer Dağ bisiklet idi ancak orada da yoktu.

Ve durumu kabullenip yeni sezonu beklemeye karar verdim ama bir türlü zaman geçmiyordu ve forumdan bir arkadaş bir site tavsiye etti.Adı ise bisikletcim.com du bu site hakkında ki olumsuz düşünceleri okudum ama tek seçeneğim bu idi.Ve siparişi verdim 4-5 gün sonra elime ulaştı ve dün kurulumu yine dağ bisiklet de yapıldı.

Şimdiye kadar 30 km yi aşkın kullandım eski bisikletimle karşılaştırmasını yapacağım ama kelimeler kifayetsiz :)

http://img100.imageshack.us/img100/619/06112011079.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/1323/05112011076.jpg

Scudo
Çok güzel bir bisiklete sahipsiniz.Güle güle kullanmanız dileğiyle...

hayırlı uğurlu olsun çok güzel bisiklet.

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

@Lütfü Ekşioğlu
Teşekkürler.

@Ziya Yılmaz
Teşekkür ederim :)

Güle güle kullanın :)

@Hasan Kılınç
Teşekkürler :)

Hayırlı olsun renk uyumu çok güzel

bisikletinizden bu kadar memnun olmanız çok güzel kazasız bol pedallar

@Asım Hulusi LEBLEBİCİOĞLU

@keremak
Evet aslında eski bisikletimin etkisi büyük :)
Ayrıca teşekkürler :)

@Kaan Bayhan
Teşekkür ederim son ana kadar mavi beyaz geleceğini sanıyordum ama bisikleti görünce kırmızıyı hiç yadırgamadım :)

hayırlı olsun kazasız belasız bol bol pedallayın inşallah
bence sele pedallar ve kadronun renk uyumu süper gözüküyor maşallah

@Ali YILDIRICI

Teşekkürler herkese :)

Geri