Scudo Sports

Dealextream siparişim geldi (ön far inceleme)

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
ürün elime 14 günde ulaştı
paket içeriği: far, gidon bağlantı aparatı, 3 adet AAA pil, elde taşıma ipi
3 kademeli yanıyor. yüksek>orta>flash şeklinde. kameramın kare yakalama hızı iyi olmadığından videoda flash modu belli olmuyor, çok hızlı yanıp sönüyor.
kullanılan malzeme sağlam geldi bana, şiddetle tavsiye ediyorum. öyle tahmin ediyorumki, birçoğunuz videoyu izlediğiniz anda sipariş vermeye başlayacaksınız :D fiyatına göre mükemmel bir far

ürün satış linki
(link)

video:
(link)

Scudo
vayy..harika bence..videodan sonra ben de sipariş vermeye karar verdim..paylaşımınız için teşekkürler..

çok güzelmiş, sanal kartla alışveriş mümkünmü bu sitede, veya döviz hesabımı gerekli, eğer bu şekilde olmazsa hiç uğraşmadan paypal dan ödeme yapacağım.

çok güzelmiş ben de sipariş vermeyi düşünüyorum. siz kredi kartıyla mı aldınız acaba? ya da döviz hesabı mı olması gerekiyor?

Bende tahtakaleden 1 yıl önce aldığım 3 adet watton fenerle , 2 ay önce bimden aldığım fenerleri gostereyim dedim.:)Bimden aldığım fenerler pek randumanlı olmasada kafa etrafındaki reflektör sayesinde bisikletim fark ediliyor.:D
Wattonlar ise tam bir araba farı gibi maşallah.3ünü takdığımda millet araba geliyor zannediyor.
Fenerlerim için GP-recyko 820 mAh şarjlı pil kullanıyorum...
Bu arada da belirteyim dün tahtakaleden kırılan 2 aparatımın yenilerini aldım.Tanesi 3tl.

http://img9.imageshack.us/img9/4963/dsc08518gy.th.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/889/dsc08517a.th.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/3154/dsc08511j.th.jpg

@ÖMER DOĞAN

watton'ları kaç TL'ye aldınız acaba? bide tam modelini yazabilir misiniz.

dealextreamden paypal ile aldım, almak isteyipte paypalla falan uğraşamayacak olanlar ürün ücretini havale yaparlarsa bana, adreslerine sipariş geçebilirim.

(link) buraya üye olup kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz. daha sonra alışverişleriniz paypal üzerinden oluyor. kart bilgileriniz sadece paypalda kalıyor yani.
paypalda son derece güvenilirdir. şüpheniz olmasın

Watton WT-050 aparatıyla birlikte 30 tl almıstım.

@ÖMER DOĞAN

teşekkürler biraz araştırdım çok beğenilmiş gidip ben de alacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: dogan58
dün taksiye arkadan çarpmam sonucu farımı tutan parça kırıldı, nazarmı değdi nedir =) şimdi bana gidon aparatı lazım nereden bulurum? dealextreamden alırsam 14 günde geliyor beklemek istemiyorum

@özcan parlakoğlu

sirkecide tahtakale caddesinde kesin bulunur av malzemesi satan yerlerde. ama orası da size baya uzak kalıyor sanırım.

@özcan parlakoğlu

Öncelikle geçmiş olsun.

Dealextereme'den aldığınız fenerde aparat çıktı mı yoksa siz kendiniz ayrı mı aldınız ?

Diğer bir sorum Watton mu önerirsiniz yoksa sizin aldığınız mı ?

@Emre Gözütok

aparatla birlikte geliyor, watton kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.

@ÖMER DOĞAN

ömer bey biraz tarif edebilir misiniz rica etsem? av malzemeleri denmiş mercan yokuşundaki av malzemesi satan yerler mi?

o farın aynısını bimden 5 tl ye almıştım ama aparat yok

bende de buna benzer bi alet var. çok hoş. zoom özelliği falan var. fakat aparatım yok bağlamak için :( bulabilir miyim netten acep?

Geri