Scudo Sports

Karbon kadro imalat videosu

Scudo
discovery'e bayılıyorum ya tam benim kanalım mity busters özellikle bir harika paylaşım için teşşekkürler

bende çok severdim discovery programını fakat şimdi izleyemiyorum :/

Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. Bende "Nasılmış Saati" programını seyrediyorum ama bu bölümünü kaçırmışım. Çok güzel konulara değiniyor adamlar.

çok güzel bir paylaşım.teşekkürler.

Süpermiş. Hep merak ederdim böyle video şeklinde bir kaynakta yoktu sanırım çok teşekkürler :)

Çok teşekkürler şuana kadar izlediğim en güzel videoydu...Paketlemeyi yapan elemanın trek madone 6.9 ü kutuya koyarken bıraz sert davranması ıcımız cızz ettirdi :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
@sonEr´´

Sakınılan göze çöp batar yiğen :) Şaka bir yana doğru söyledin ama adamlar alışmış artık ellerinde o kadar çok var ki tıkır tıkır işleyip işleyip atıyolar kutulara :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
ya üretımden cıkınca test asamasında, kontrol yapılırken catlayan fılan olunca nabıolar acaba :D verseler bıze olmaz mı ? ::D

Bende izlemiştim ama tekrar izlemek kötü olmadı :)
Teşekkürler Başar abi..

DC'da marka sansürlermiş ama en sonda sansur koymuş.O ana kadar biz onun Trek olduğunu gördük zaten :)

paylaşım için teşekkür ederim. çok güzel bir video

Buna benzer bir video National Geographic de de vardı. Orada da Trek markasını kullanmışlardı. Trek Madone. Acaba bu işi Trek mi istiyorda çekiyorlar yoksa kanallar mı Trek' e gidip çekim yapıyorlar.

Eğer Trek bu işi düşünüp yapmışsa çok akıllıca bir pazarlama taktiği.

Geri