Scudo Sports

Blue & White Giant XTC 1 Rengini Göster!

Scudo
Bisikletini güle güle kullan harika bir bisiklet. Ancak bayıldığım bisikletin değil çekimler. Tam profesyonel çekim olmuş. Muhteşem. detaylara dikkat çeken güzel bir çalışma. Hatta üzerine çok emek etmeden spontane çekimler diye tahmin ediyorum. Bence çok başarılı emeğine gözüne sağlık. bende eos 7d almayı düşünüyorum ne dersiniz Bora bey.

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
@ersin tekeli

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. 7d de guzel makina, kesinlikle harika secim olur ama oncelikli olarak lenslere yatirim yapmanizi tavsiye ederim, sonucta makinalar gelip gecici..
Bu arada cekimler icin bana ilham kaynagi veren bisikletin de hakkini yemeyelim;)

• Beğen
Giantın mavi rengi çok hoş ve güzel...İyi bir seçim.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
gayet güzel bir bisiklet olmuş. elinize sağlık.. güle güle kullan.

bir de teknik detaylarını yazarsan biz gibi aranızdaki yeni arkadaşlara tecrübenizi aktarmış parçaları tanıtmış olursunuz. :)
teşekkürler

• Beğen
@Bora Alben

Amerikadan gelecek makine üzerinde 18-200EF-IS canon var. vasat altı bir lens olduğunu biliyorum. ancak ilk başlarda yeterli olacaktır. Malum bütçe meselesi. Sonrasında ne gibi lensler alırım bilemiyorum. Mesela siz bu fotoğraflarda ne kullandınız lens ve makine olarak.
Bu arada fotoğraf ve bisiklet muhteşem bir ikilidir. Herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Maşallah.Harika görünüyor.Gerek donanım gerekse renk uyumu muhteşem olmuş.Resimlerin kalitesine ve çekim açılarına da diyecek birşey yok ellerinize sağlık Bora Bey.Bisikletini iyi günlerde kullan Gürkan Abi.

• Beğen
Herşey şahane, nede olsa giant..

ancak kask gitmemiş kırmızı rengi ile..mavi-siyah ağırlıklı bir kask daha güzel olur kanımca.

• Beğen
Geri