Scudo Sports

Son Hali ile JBC PRO 6980 Gr.

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
Merhabalar arkadaşlar bisikletimde yaptığım son değişikliklerle fotoğraflarını paylaşmak istedim. Bu değişiklerden önce Bisiklet 6940 gramdı,görselliği ön plana çıkarmak adına yaptığım değişiklerle 40 gram ağırlaşmış oldu. AFC Speed Serisi Beyaz Spacer. Jbc'ye özel AFC ULTRALITE Sele Borusu: 125 Gr ve Terazili ağırlık fotoğrafı.

Scudo
Ağırlık inanılmaz. Uçuyor mu bu :) Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel bisiklet. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Maşallah.Çok güzel görünüyor.Ağırlık inanılmaz.Kasazız, belasız kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Bisikletiniz bir harika aşık oldum :D, ilk görüşte aşk bu olsagerek :D, çoğu yol bisikletinden çok daha hafif 7 kg lik yol bisikleti bile çok hafif kabul edilirken 6.980 gramlık bir mtb sahibisiniz süper yaa:D, Allah kaza bela vermesin.

Kazasız sürüşler dilerim rüzgarlı havalarda bisiklete dikkat edin :)

• Beğen
Masalllah abı ya agırlık gercekten ınanılmaz keyıflı surusler dıyecegım zaten o bısıkletı surerken keyıf almayacaksında ne alacaksın :)

• Beğen
Woww Tek kelimeyle harika İdris'im, mükemmel...
Bursaya gelince bir tur isterim :))

• Beğen
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.Daha iyileri ve hafifleri sizlerin olsun.

Hakan abi,Bursa'ya geldiğinde bisikletlerimin hepsi (Yol-Mtb ve Free Ride) emrindedir.;)

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
çok iyi olmuş idris abi değişiklikler, bir sorum olacak aerozine krank kolları kaç gram acaba ?

@temu90

Teşekkürler Temuçin,

Aerozine Krank kollarını ayrıca tartmadım.Ancak Aynakol göbek dahil 732 gr dı.
Bisikletin üzerindeki hali ile 669 gr.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Şöle hafif bir asfalt lastiği , düz bir maşa ile 6000 gr olur :D gramı kaç tl'ye tekabül ediyor ? :D Boll pedallar :D

• Beğen
Bisiklet çok güzel iyi günlerde kazasız belasız kullan kardeş bol pedallar

Çılgınlık bu :)
kazasız sürüşler

• Beğen
Geri