Scudo Sports

Scott Speedster S50 FB alınabilir mi?

Baran Saldanlı

Daimi Üye
Tepki
96
Bisiklet
Sedona
dag bisikletinde karar kılmıstım ama bugunku bogaz turundan sonra gönlümü yol bisikletine kaptırdım:)aradım ve scottun bu modelini buldum sizce nasıl? yol bisikletleri hakkında pek bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

http://www.scott-sports.com/service/files/images/products/products/photos/C22u50924557K57K12f30857r57997A1.jpg
Kadro : Hydroformed Alloy Tubing<7br> Road geometry 7005 Alloy Butted Integrated Headtube Fender Compatible
Maşa : New Speedster Carbon/Alloy 1-1/8" Alloy steerer Integrated
Arka Vites : Shimano Sora RD 3400 24 Speed
Ön Vites : Shimano FD - R443 F
Vites Kolları : Shimano ST - R223 24 Speed
Fren Kolları : included
Fren Kolları : Scott Sport L SCBR 510 A 41-56mm
Zincir : KMC IG 51
Ayna Kol : Truvativ ISOFLOW 3.0 54x42x30 T
Orta Mil : Truvativ 07BB 68/108
Jantlar : Alex Race 24 Aero Profile 32 Front / 32 Rearj
Lastikler : Continental Ultra Sport 700 x 23 C
Furş : Integrated Steel Cup
Sele Borusu : Scott Alloy 31.6mm
Sele : Scott Road Team
Arka Hazne : Scott Team 24H
Ön Hazne : Scott Team 20H
Ağırlık : 9.40 kg
Dişli : Sram PG-850 12-26 T
Jant Telleri : CN-Standard Black 2mm
Size S M L

Ürün fiyatı: 695.00EUR

Scudo
@Baran Saldanlı

arkadaşlar uzun zamandır ben de bu bisikleti almayı düşünüyorum. ama bir türlü tam karar verip alamıyorum. sizler ne dersiniz?

kullanım amacım 5-10 km lik şehir içi ulaşım ve 30-40 km lik turlar.

-mtb ye göre böyle bir bisikletin ne gibi avantajları olur?
-13,5 kg mtb den sonra 9,40 kg flat bar neler hissettirir?
- sora sistem başlangıç için yeterli midir, dayanıklılığı ve performansı nasıldır?
-yoksa sub (11-12 kg) serisi daha mı uygundur?

özellikle flat bar veya yol bisikleti kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirimm.

• Beğen
Tepkiler: Baran Saldanlı
Yol bisikletini yol bisikleti gibi al derim.Flat barla rahat edemezsin ama koç boynuzuyla çok rahat elinin pozisyonunu değiştirirsin daha iyi yatarsın virajların daha iyi olur.s50 nin normal versiyonunu al bana kalırsa.Eğer flat bar alıcaksan ve turlarda kullanacaksanda sub 20 yi al en azından bagaj falan koyarsın.

kesinlikle yol olanını değil flat bar olanı almalısın.kullanımı uzun turlarda çok daha rahattır.hatta şu kadarını iddaa edeyim. amatör kullanıcılar için flatbardan daha keyifli bir tur bisiklet yoktur...

ayrıca türkiyede flatbarlara rastlaman nerdeyse imkansız , o yüzden fazla bilgi bekleme.türkiyede kendini büyük sanan birçok birisiklet firması flatbaralara özel kullanılan r serisi vites sisteminden haberdar dahi değil.örneklerine rastlamak istiyorsan türkiyede tek görebileceğin yer beşiktaştaki trek mağazasıdır...

biraz geç bir cevap olmuş ama en azından flat bar düşünenlere fikir olur:)

@Baran Saldanlı

Bence gayet güzel, bu fiyata alabileceğin en iyi yol bisikletlerinden birisi.

bu bisiklet gerçekten çok dikkat çekici peki 10 kiloluk bu fitnesstan daha hafifi varmı?

Geri