Biz bir kaç arkadaşımla 13 Haziran'da Boğaziçi Köprü geçişinden sonra Adalar'a devam edeceğiz. Başka Adalar'a gidecek arkadaş var mı? Buluşup beraber gidebiliriz.
Taksim'de başlayan tur Harem'de sonlanacak.Dolayısıyla Harem'de çekilişten sonra toplaşıcaz. Ben orda pankart açarım.. "ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUZ" diye..Olmadı koro halinde türkü çığırırız yaff.
eee Cenk sanırım ben seni yanlış anladım. Adalar için sordun sandım, boğaz içinmiş. Neyse.. uyku hali diyeyelim
Boğaz Köprüsünden geçiş için 9:30 da Taksim'de olman gerekli. Sonrasını biliyosun zaten..
Anadolu Yakasındayız. Ama Ümraniye Üsküdar taraflarında bizde bir topik oluşturduk Üsküdar'dan Beşiktaşa geçicekseniz Yüksek ihtimal feribotta karşılaşırız.
Koro halinde türkü olayını tuttum, pankar için uğraşma şimdi bu sıcakta. Ben de haliyet-i ruhiyeme göre takılcam birilerine. Denize girme fikri müthiş görünüyor...
ben eksik sormusum soruyu pardon şimdi bende köprüden geçerken katılıcam daha sonra sizinle beraber adaya gelirim diye düşünüyorum buna bağlı olaraktan nerede nasıl buluşucaz kaybolmak istemiyorum
hocam 8.30 da bakırköy sahilde, Galeria nın yanında ki benzincide buluşulacakmış, ben oraya gideceğim.
yeşilköy hava müzasinin ordan saat 8 de hareket etmeyi planlıyorum.