Scudo Sports

Köprüden Sonra Adalara Devam Edecekler

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

Biz bir kaç arkadaşımla 13 Haziran'da Boğaziçi Köprü geçişinden sonra Adalar'a devam edeceğiz. Başka Adalar'a gidecek arkadaş var mı? Buluşup beraber gidebiliriz.

Sağlıcakla,

Scudo
+1 kambersiz düğün olmazzzzz....

@Caner AYDIN

Pazar günü hava şahane olucak, lakin güneş kreminizi unutmayın. Denize girebiliriz duruma göre. Yada piknik yapabiliriz. :)

@derya derin

Sanırım kalabalıkçak katılabiliriz (arkadaşlara bi sormalıyım) biz :)

Eğer anadolu yakasında oturyorsanız, gidişte Pendikten itibaren sahil boyu toplanarak gideceğiz. Pendik topiğinden takip edebilirsiniz.

köprüden geçicek olan grup nerede buluşacak taksimdemi ??

@CenkJK1989

Taksim'de başlayan tur Harem'de sonlanacak.Dolayısıyla Harem'de çekilişten sonra toplaşıcaz. Ben orda pankart açarım.. "ADA SAHİLLERİNDE BEKLİYORUZ" diye..Olmadı koro halinde türkü çığırırız yaff.

tüm Ada severlere armağanım olsun bu şarkıda.. :)

(link)

@CenkJK1989

eee Cenk sanırım ben seni yanlış anladım. Adalar için sordun sandım, boğaz içinmiş. Neyse.. uyku hali diyeyelim :)
Boğaz Köprüsünden geçiş için 9:30 da Taksim'de olman gerekli. Sonrasını biliyosun zaten.. :eek:

@Charriere

Anadolu Yakasındayız. Ama Ümraniye Üsküdar taraflarında bizde bir topik oluşturduk :) Üsküdar'dan Beşiktaşa geçicekseniz Yüksek ihtimal feribotta karşılaşırız.

@derya derin

Koro halinde türkü olayını tuttum, pankar için uğraşma şimdi bu sıcakta.:D Ben de haliyet-i ruhiyeme göre takılcam birilerine. :) Denize girme fikri müthiş görünüyor...

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@derya derin

ben eksik sormusum soruyu pardon :D şimdi bende köprüden geçerken katılıcam daha sonra sizinle beraber adaya gelirim diye düşünüyorum buna bağlı olaraktan nerede nasıl buluşucaz kaybolmak istemiyorum :D :p

Yarın sabah Avrupa yakası Havalimanı çevresinden Taksim'e gidecek arkadaşlar varmı?

@derya derin

Biz Kadıköyeden Karaköye geçmeyi planlıyoruz. Oradanda istiklal caddesi üstünden taksime :)

@Charriere

Hadi bakalım. Saatler kaldı buluşmaya.. Şimdiden herkese bol pedallı günler.. Dikkatli gelin. Kazasız belasız inşallah..

@Engin YILDIZ

hocam 8.30 da bakırköy sahilde, Galeria nın yanında ki benzincide buluşulacakmış, ben oraya gideceğim.
yeşilköy hava müzasinin ordan saat 8 de hareket etmeyi planlıyorum.

@Ömer DEMİROK

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için, müzenin orada 8 gibi olabilirim, aksilik olursa da sizi kaçırırsam, en kötü benzinciye geçerim.

@ersin balkaner

Sanırım Büyükada'ya gidilmesi planlanıyor.

Geri