Scudo Sports

Kron kadro mavi 16 inç..

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Bu resimdeki bisikletimin kadrosu satılıktır..
(link)

16 inç mavi renk ağırlıklı..
Çizikleri var özellikle arka çatalda.. Bende ikinci el aldım ve aldığımın daha altında bir fiyata satıyorum..
Ne göbekte ne de başka bir yerde dişli sıyırması yoktur..
Çatlak, kırık eğilme bükülme yoktur. Tek bir yerde mini bir göçük var, taş sıçramıştı yolda.
Furç takımının altı kısmını maşadan çıkaramadım..
Pivotların birini bulamadım.. Ben disk firenli kullnamıştım o yüzden pivotları sökmüştüm.. Artık nereye yuvarlandı gitti Allah bilir. Altını üstünü getirdim odanın ama bulamadım..
Yanılmıyorsam sele borusunun çapı 27.2 idi.
Sele borusu kelepçesinide vereceğim tabii.
Kargo benden 67 lira..: :eek:

Fotoğrafların tamamı flaşlı çekimdir, bu yüzden çizikler daha bir çizik çıkmış. İşte resimler..

(link)

(link)

(link)

Resim bozuk çıkmış
(link)

Göçüklü kısım
(link)

Pivotun biri yok : (
(link)

Alttan görünüm
(link)

Çizikler
(link)

Scudo
19" olsaydı alırdım ben kaçırmazdım bu fırsatı

@restart

Selamlar..

Kadroyu almak istiyorsanız sizden iletişim bilgilerinizi istedeiğime dair özel mesaj attım.. Hızlı cevap verirseniz iyi olur zira özelden bekleyenler var..

Restart almazsa ikinci sırada gıcıkErayAdalı arkadaş var..

@mevlüt yalcınkaya

Sevgili Mevlüt..

Sen şu anda 5. sıradasın bu kadro için.. Aşağıdaki sıralama almazsa sende varsın listede.. Bol şans..:rolleyes:

restart

gicikErayADALI

metintosun

Gaziantep'den bir bisikletçi

Mevlüt Yalçınkaya..

su an tüm konu restart a kilitlenmiş durumda =) ama restart ın eski mesajlarına bakılırsa gece 2 gibi kesinlesecek hersey =)

@GiciK eRay ADALI

Valla güzel kardeşim restart arkadaş daha dönmedi.. Bekleyelim sabaha kadar bakalım ne olacak..:(

restart

gicikErayADALI

metintosun

Gaziantep'den bir bisikletçi

Mevlüt Yalçınkaya

Egeli Mustafa..

Beni de yazalım listeye,
bu arada suluklar Trabzona ulaşmış elime geçince bildiririm
sevgiler

@metallizer

Suluklar daha yeni mi gelmiş.. Geç gelmiş biraz.. Ama neyse geç olsunda güç olmasın.. Alınca haber verin lütfen.. Listeye yazayım ama size sıra gelir mi bilmem.. Görüşürüz :in:

Bura belediyeyi geçmiş :) tabi fiyat makul olunca benide ekleyin lütfen..

Güzel kardeşim..

Bak sen bu kadroyu istemişsin %1000 gibi bir oranla ama ortalarda yoksun.. Bu kadronun satılık ilanı ilk sen mesaj attın diye dondu kaldı..

Diğer mesajlarından tserkcr@hotmail.com gibi bir mail adresine ulaştım ama ekleme yapmadı hala..

Bu akşama kadar bir şekilde bu topiği yanıtlamalısın yoksa satışa kaldığı yerden devam edeceğim yani sıran geçecek.

E azıcık sorumluluk hissettim bekledim bu kadar, e sende sorumlu davransan diyoruz artıkın..:rolleyes:

restart su an online gözüküyorsun ve mesaj kutun dolu, sırf konu baslıgı üstlere cıksın da görüp cevapla diye mesaj yazıyorum. (forum kurallarındaki bir acık diyelim :)) umarım işe yarar; cevabını bekleyen insanlar var =)

Ö.m. gönderdim bu gün evet sizin mesajınızı şimdi gördüm mesaj kutusu doluymuş evet şimdi sildim teşekkürler.

@sedat balkız

:D :D :D

restart bu akşam saat 18:01'de özel mesaj attı.. Pazartesi saat 10'a kadar kadro restart arkadaşa rezervedir..

Bu sabah saat 10 da bostancı vapur iskelesinde satış gerçekleşti arkadaşlar..:rolleyes:

Kaçıranlar için üzülüyorum..:(

Bir dahaki sefere diyerek kaçıranlara bol şans diyorum..

Ne diyelim kısmet meselesi..:eek:

Ama bende yeteri kadar adil olduğumu düşünüyorum zira telefonla daha fazla teklif edenler oldu..:eek:

Sağlıcakla kalın..

konu kapanabilir..

teşekkürler bisiklet forum..:in:

Geri