Scudo Sports

Yeni Fixed bisikletim :)

Scudo
çok guzel duruyor , frenı gorunce sevındım :)

@müjdat dede

galiba fixedlerde pedal cevırmek zorunlu :) cevırmessenız arka teker kıtlenıyor...vıdeolardan ızledıklerıme gore...

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve mcanb
Çok teşekkürler :) Evet, pedal çevirmeyi bırakamıyorsunuz çünkü arka tekerlek boşa dönmüyor. Kontrpedal gibi değil onlarda geriye çevirince tekerlek kitleniyor bunda öyle bir mekanizma yok.

oldukça kibar bir bisiklet...:D kazasız belasız bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: mcanb
@Önder Tarım

Şimdilik İngiltere, seneye istanbul
peki bisiklet nasıl :)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
@mcanb

O seleyle olmaz. :) Gerisine birşey denmez zaten,fixie deyince o tamamen sürücünün kendi zevkine kalmış birşey.Çeşitte sınır yok o konuda.Arka jant tellerinin arasına birkaç kartpostal da sıkıştırdınız mı süper olur diye düşünüyorum.

@Önder Tarım

Evet sele biraz alakasız gibi dimi :) Şu anda aldığım hali böyle, sele de değişme listesine eklensin o zaman. Birşeyler buluruz heralde

@mcanb

Hele hele İngiltere'de o bisiklete bir tane Brooks sele almamanız yazık valla.Dikkat edin bisikleti aldığınız parayı o selelere vermeniz muhtemeldir.İyi geceler..

çok güzel bir bisiklet. ama 2 yaşından beri kullandığımız sistemden çok farklı.. Tecrübe etmek isterdim.sürekli pedal çevirmek.... Gerçekten düşündürücü.. bazen işe gidip gelirken trafikte araçlar önümde durmaya başlayınca şimdi bu bisiklet fixi olsaydı napardım diye düşünüyorum..birde istanbulun yolları malum heryer tepe yokuş.bazı yerlerde elinde çıkarmak gerekir.Vites şart istanbulda.. Yoksa bende çok beğeniyorum bu tipleri.. Bi Trek Soho alırdım ama dediğim gibi yokuşlar düşündürüyor.

• Beğen
@tolgayalcin

Bende uzun süredir istiyordum aldım sonunda, istanbulda evet biraz yokuş var :) ama performans açısından çok iyi olacağını umuyorum. Trafik konusunda sıkıntı daha az yaşarım sanırım çünkü en azından ön freni var :)

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Zarif bir bisiklet.Selesi biraz ilginç değişebilir ama siz bilirsiniz tabikide:)Çocukluğum geldi aklıma kontra fren grünce:)))Kazasız sürüşler...

• Beğen
Fixie olayı gerçekten bambaşka birşey... Ve ayrıca bisikletinizde çok hoş görünüyor. Tek bir eleştiri yapabilirim oda sele konusunda. Hazır Ingiltere'deyken (link) u öneriyorum size. :) Hayırlı olsun.

• Beğen
Geri