Scudo Sports

crossmark

Levent Temiz

Daimi Üye
Tepki
91
maxxis iç lastikli, ağırlığını 550 gr diye hatırlıyorum, arka lastik 90 km binilmiştir, ön lastik daha evvel arka lastik olarak 600 km binilmiştir; birde lastikleri alana ön lastik olarak 600 km kullanılmış olup cam tarafından yan yüzeyinden kesilen iyi bir yama tamiri yapılarak rahatlıkla kullanılabilecek lastik hediyedir. Fiyat 100 tl
iletişim : 0554 9809493
msn: leventtemiz@hotmail.com
:Skull-175

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

:cool:

Scudo
lastik olup, korneri en iyi olan lastiklerin başında gelir, asfaltta yolu tutmaz, xc yarışları için tasarlanmıştır, gerçek bir performans lastiğidir... :Skull-175

XC lastiğidir,isviçreli dünya şampiyonu XC yarışçısı C.Sauser tarafından tasarlanmıştır.Hatta sırt kısmındaki + işareti İsviçreyi temsil ettiği söylenir.C.Sauser 2.10 olarak tasarladığı bu lastikten 2-3 yıl sonra daha farklı birşey tasarlayarak 1.95 lik bir lastik yapmıştır.
Bende 3-4 sene kullandım ama asfaltta yol tutmaz diye birşey söyleyemem. Özellikle sırt kısmı düz olduğu için lastik iyi şiştiğinde yağ gibi gider yolda. Asfattaki hızlı dönüşlerde ise biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.Arazide ise zemine battıkça yandaki ilk sıra dişler çekişte gücünü gösterir.
Forumda konusu geçmişti ve bu exception serisi lastiğin yuvarlanma direncinin 27,4 watt gibi iyi bir değeri var.

@memocy

asfaltta akar manasında sölemiştim zaten, yeteri kadar hava basılırsa tabi:Skull-175

ilan güncel :cool:

antalyadan yarışçı arkadaşımız alper e satılmıştır başarılar alper :Skull-175 kanu kilitlenebilir :cool:

Geri