Scudo Sports

2010 cannondale modelleri

mehmetz

Üye
Tepki
420
950 gr kadro agırlıgı ve 7.5 kg komple agırlıgıyla cannondale flash ve diger modeller (link)
(link) (link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
ilk yorumu yapmak isterim kadro tasarımı icin epey bir caba ve aerodinamik icin ugrasmıslar degmis basit ama karmasık gibi gosteren masanın oldugu bolge şık olmus güzel ve hafif şık ve rahat cannondale bir kez daha alıkışı hakketti :D

süper bisikletlet yeni beyaz boyalı carbon lefty dikkatimi çekti hoş tasarım olmuş çok beğendim

Söylenecek söz bırakmamışlar, cannondale hem göze, hem hafifliğe hemde sağlamlığa hitap ediyor...

Cannondale bisiklet tasarımı parça icadı konusunda bir numara ama gel görki adamlar hafif bisiklet yapıcaz die fr ve dh bisiklet yapmayı bırakmışlar tam bir hayal kırıklığı

Arkadaşlar 2010 Cannondale modelleri geldi mağazamızda görebilirsiniz.

Özellikle Flash modeli bir harika.

@ulas

merhaba ben izmirde oturuyorum mağazanız nerede acaba yada internet siteniz varmı?

@serhan karanfiloğlu

kesinlikle tasarım harikası

(link)

Bu aparatı görmemiştim daha önce . Amortisör kumanda kolu sanırım.Standart değil herhalde .

(link)

Bu jantlara da tapıyorum Mavic Crossmax sanırım, buna çok yakışmış, bir de Bora Alben in Giant'ına . Bisikletim kırmızı beyaz olmasa hiç düşünmem alırım. Siyahlı renklere çok yakışıyor.

Jant o kadar hafifki adeta havada gidiyormuş hissi yaratıyor. :)

(link)

Geri