Scudo Sports

Maltepe - Gebze Köyleri 120 km

Tolga Gürgün

Forum Bağımlısı
Tepki
2.133
Bisiklet
Pinarello
Selam ,

Gezgin , maceracı , çılgın dostum Kerim Babacan ile geçtiğimiz pazar günü uzun tur yapalım diye yola çıktık . :D Yolda son haftaların gözdesi Kartepe'ye mi gitsek , Kefken , Kerpe'ye mi gitsek derken . Hadi dedik Gebze köy yollarına vuralım . Tur performans değil akşama kadar gezinti turu olacaktı .:) Sabah 10 da Kartal sahilde buluşmaca .

(link)

Klasik sabiha tarafına doğru , Akrıfat mevkii , Tepeören rampasında su molası

(link)

(link)

Eski İzmit yolundan devam Denizli köyünü geçince sola toprak yola sapmaca

(link)

Göl kenarından çevrilip yukarıya doğru devam . Ağaç gölgesinde salatalık + domates molası alıyoruz .

(link)

(link)

Toprak yolda devam ve Mudarlı köyüne iniyoruz . Köy kahvesinde yarımşar kilo barbunya pilaki , çay , ekmek , üzüm götürürken .

(link)

Kafamız yerine geldikten sonra ufak ufak köy çıkışında ağaç altında rahatça uzanıp yaprak hışıltılarını dinleyebileceğimiz mekan bakınıyoruz .

(link)

(link)

Buluncada kaçırmayıp uzun oturuyoruz tabii :)

(link)

(link)

Eee artık yeter nerdeyse 2 saattir yatıyoruz saat 17:30 oldu hadi bakalım daha Kartal sahilde güneşi batıracağız .:)

Ovacık köyü çıkışından sağa Göçbeyli tarafına doğru devam ediyoruz . Poyrazda arkadan estirince boşlukta çeviriyoruz :) F1 - Sabiha - Pendik derken

Kartal sahilde balık ekmekle günü nihayetleniyoruz :)

(link)

(link)

(link)

(link)

Toplam 120 km yi 6 saatte yapmışız :eek:

Bol pedallı ve sağlıklı günler dileriz .
Tolga Gürgün - Kerim Babacan

Scudo
ilk yorum benden olsun :D güzel ve başarılı bir gezi olmuş. ama nedense yemek yenen kareler gözüme çarptı:D. galiba açlık bastırıyor. ama özellikle sondaki güneş batarken çekilmiş fotoğraf çok güzel.

Ayağınıza sağlık arkadaşlar güzel bir gezi olmuş.

Denizli gölü çevresinde güzel kamp alanları olduğunu biliyorum, en kısa zamanda buraya bir kamp atmaya niyetim vardı. Sizden görüp imrendim.İlk fırsatta hayata geçirmeliyim.

tolga abi resimlere bakarken birden bitti...Cidden çabuk bitti. Abi bu içimden geldi samimiyetime inan..Kerim abi'nin ilk resmini görünce bir başka güzel ifade gördüm.Çekimser mazlum ve İyimser biri olarak ,Gezi ile alakası yok ama içimden geldi.Kerim abi seninde ayağına sağlık..Her karesi güzel ve samimi bir gezi..Yemekelr full her halde..
Dostluğunuz ve bizimle güzel gezilerinizin paylaşımı bol bir hayat diliyorum..
İYi forumlar..

@sadana

valla arkadaslar inanır mısınız, ben daha bu gezi yazısını şimdi okudum :))) sevgili Tolga ile sabahları ise yine birlikte gidiyoruz yagış olmadigi sürece .. bu sabah yine birlikte geldik gebzeye, yani anlayacaginiz; arkadaslar biz gebze'ye hafta 3-4 bazen 5 kez geliyoruz.. gezmeye olmasa da işe geliyoruz.. bisikletsiz bir hayat düşünemiyorum.. herkese sevgi ve selamlarımla..

Kerim BABACAN

Tolga'cım yine ne güzel çevirmişsin ayaklarınıza sağlık görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Alp Aslan

Allah senden razı olsun kardeşim , hep birlikte inşallah uzun seneler :in:

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
[Tolga abi geçmişdeki konularına sürekli bakıyorum.Özellikle bu eşssiz anlamlı gezilerine..Abi artık çok dinlendin diye düşünüyorum..:) Ufuk da güzel gezi programları yok mu? Bekliyoruz abi..İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Tam keyif gezisi olmuş:)Aheste aheste yavaş yavaş bisiklete binmiş,gezmişsiniz.Bisiklet bahane yemekler şahane:)Tebrikler...Yenileride olur umarım.Paylaşım için teşekkürler.Kazasız sürüşler...

@MURAT ERFINDIK

Yorum için çok teşekkürler ..

Selamlar,
Tolga Gürgün

Geri