Scudo Sports

Bi arkadaşa attığım a-mail..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Bi arkadaşı kara listeye vermek yerine böyle yapmayı tercih ettim....

"Dostum merak etme senle aramız bozulmuş değil sadece bi aksaklık oldu demekki senin planlarına uymadı biz hala arkadaşız bunlar sadece birer eşya

30 TL için kalbini kırdıysak üzgünüm, böyle ummamıştık ama böyle oldu,

parasız aynakol almaya çalışmadım bunu demene üzüldüm derdim bişeyleri bedava almak olsa sana parçayı yollamaz önce senden aynakolu beklerdim üzüldüm o lafına ama böyle olması gerekiyormuş ve olmuş kurcalamanın bi anlamı yok dedim ya onlar sadece birer eşya.

İşlerimi aksatmış olsa da yapacak birşeyin olmadığı ortada keşke olmasa bunlar güven hiç bozulmasa ama oluyo işte

Benim sana kızgınlığım yok kardeşim rahat ol paran olursa 30 TL yolla olmasa da sana hediyem olsun vites sonuçta onu biz insanlar ürettik dünya malı yani

Ama senin bana olan güvenin, hislerin ve arkadaşlığın dünyalık değildir.. insanlar hep böyledir ama farkına varmazlar neyin dünyalık neyin ebedi olduğunun,,

Ebediyen iyi olman dileğiyle dostum..."

Bunu tüm foruma yazıyorum herkes bi ders çıkarsın çünkü parasız parça almak isteyenler, dolandırmak isteyenler, üç kuruş için ebediyen vicdan azbını çektikleri halde çekmiyorum deyip kendilerini kandıralar, bunlar dünyalık şeyler sadece birer eşyalar..

Ama dostluk, güven, saygı, fedakarlık, İNSANLIK bunlar ebedi ve bazen ebediyen bulunamayan şeyler...

Kendinize olan saygınızın ve dostlarınızın kıymetini bilin (ben ondan ultegra aynakol alacaktım o da benden ultegra vites takasa girip farkı verecektim ben parçayı yolladım o yollamadı konu bu)

Scudo
bâzı insanlar böyle hem suçlu hem güçlü geçmiş olsun o kişinin adını kara listeye koymanızı öneririm başkaları da hata yapmasın...

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@Muhammed PINAR

aslında haklısın başkalarını da bu şekle koymamalı ben iyi yönden bakıyorum ama onun iyi olabileceğini kestiremeyiz..

belirli bir süre beklediniz mi ? adam belki kaza geçirdi ! belki vefat etti ! belki çok önemli bir işi çıktı ! yani bu konuda sizinde vicdanınız rahat mı ? böyle şeyler çok önemli. umarım acele etmediniz yargıya varıp karar vermek için !

sadece sordum yanlış anlamayın. kimin haklı olup olmadığını sadece sizler bilirsiniz. yoksa kimse bilemez. böyle konularda taraf olunmaz. ama 30 liralık eşya değil mühim olan, 30 liraya tenezül eden daha büyük vrugunlarda yapabilir. tabi yaptığını farzedersek konuşuyorum. bu konuda tarafsızım.

@siret uslu

ewet geçen aydan beri görüşüyoruz hatta bu konuyu buraya açmadan önce görüştük bana parçayı gönderecekti ben de parasını maaşımı alınca gönderecektim elime geçen iyi aynakolları da kaçırdım o da yollamadı başkasına vermişim dedi daha 2 gün önce konuştuk güya anlaşma böyleydi ama o bana parasız parça almayı düşünüyosun dedi bu zoruma gitti ama ben yine de bişe demedim.........

Eğer forumda üyeliği varsa kara listeye alınsın;)

oky verelim bizde madem bu kadar ısrar var doğru olan da bu....

sen en iyisini yapmışsın hakim abi boşver eğer yüreğinde bir gram insanlık varsa sana dönecektir. yoksada ne olduğu belli olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
bana dönüyo ama söyledikleri hep aynı bana 1 gram güven vermeyen adamdan nasıl 250 TL yollayıp parça beklerim ki o da anlamadım bu ne iş..

Bence de haklısın.Sonuna kadar devam et bence.

@Hakim Arslan

Selam merak ettim son durum ne oldu budurumda bakiyom herkes bir kisiye yuklenmis bahsetmis oldugun arkadas birinize bile cevap yazmamis biraz sahibeli bir durum evet gercekden hakim kardes ismin gibi hakimmisin bu olaya yoksa sadece bir puan olayimi goruyorum bu duru iyi yazilmis bir edebiyat olayi benim gibi cok kisi merak ediyor kardes

çok ayıp olmuş dunya malı dunyada kalır bunu yapan arkadas ınsallah pısman olur hersey para degıl dedıgın gıbi kardesım dostluk şeref namus bunlarda cok önemlidir hayatta ...

@tonyali

Forumda puan meselesi nasıl oluyo bilmiyorum daha ne puan verdim ne de almasını biliyorum,

Bu konuyu arkadaşla hallettik aynakolu gönderdi. Yine küçük sorunlar çıktı bi kaç çizik falan vardı ben tertemiz bişe bekledim ama dedim ya dünya malı sadece eşya ben kullanınca zaten çizilecek hırpalanacak, bunu konuşuk ve biraz tartıştık ama tatlıya bağlandı aramızda bi sorun yok yani... sorunun yaşandığı yer verilen vaatler, kişilerin zaman ayarlamaları, kesin konuşulan tarih gibi aksamalar oldu yani neyse ki o parasına ben de aynakola kavuştum böyle bitti olay şimdi sıra; ben aynakolu hırpalayıp çizicem (çizik sorun değildi sadece ilgilenmedi ona kızdım) o da parasını yicek herkes memnun kalıcak bu alışverişten. öyle umuyoruz en azından...

saygılar,, Hakim..

@gokhan erdogan

Zaten arkadaş ta üzerine düşeni yaptı..

ona ve herkese pedallama yolunda bol şans ve güç diliyorum...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri