Scudo Sports

12 Temmuz Pazar Lüleburgaz 50 km bir gezi

gokhan erdogan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Tura Sabah 10:30 Civarı Haldun abi(lastikçi) ve iki kardeşimizle ferdi ve furkan ile başladık ilk durakğımız umurca köyü oldu fotoğraf makinesinin çok şarjı olmadığından dolayı fazla çekim yapamadık ilk olarak umurca,sakızköy,emirali,ahmetbey,evrensekiz olmak üzere toplam 50 km bir parkur ile gezimizi sonlandırdık, yollar güzeldi araç yogunluğu nerdeyse hiç yok gibi evrensekiz girişi ve son olarak evrensekiz barajında biraz mola veriyoruz.

Scudo
Trakyayı her köyüyle geçmek istiyorum bir gün...
paylaşım için teşekkürler...

çok güzel teşekkürler paylaşım için keşke bende trakyanın her köyünü gezebilsem yapacağım ilk uzun turlardan biri olacak...

haldun abıde demıstı ufuk şimdi üzülcek ama çalışıyor yapçak birşey yok falan diye konuştuk kısmet değilmiş abi sanada uyduğu bir hafta hep beraber çıkarız inşallah

aytekin abi bekleriz eğer müsait olursa durumlar seve seve katılırz sana ...

vakit olduğu zaman :D hafta sonları c.tesi pazarları çıkıyoruz genelde

sagol anıl ;)

mehmet abı ıkı tane açmısım yanlıslıkla ama mesaj yazdım sılsınler dıye sılmemısler

sagol ali sizlerle pedallayamadık organizazyon olursa haberdar et vakit olursa ortak bi noktada buluşalım arkadaşlara benden çok selam söylersen sevinirim

GEZINIZ COK GUZEL
ZATEN UZUN ZAMANDIR GEZEMIYORUM TRAKYAYI
İMRENDIRDINIZ BENI.....

oturdugum mahalledekı komsularımın cogunun trakyanın cesıtlı yerlerınden oldugundan bırde avcılık merakı odugundan dolayı trakyayı karıs karıs gezdım desem yalan olmaz

ama tabııkı arabayla

bıde unı tekırdagda olunca tabıı

trakyanın her koyunun ayranını ıcmısımdır neredeyse
NIYETIM TRAKYAYI BISIKLETLE GEZMEK HER HAFTA BIR BOLGESINE GITMEK (DOGA BENIM ICIN HERSEYDIR)
gunde 100 km cıvarı antremanlardan bırıncısını yaptım

ılk nıyetım sahılden dogru 1 gunluk yol yapmak
yanı pazar sabah 6 da cıkıcam e5 ten sahılden ıdealım eceabat ama
tabııkı ılk basta ancak tekırdag olur dıye dusunuyorum
BAKALIM KACINCI SEFERDE EGE DENIZINE GIREBILECEGIM :cool:

KISACASI BASACAGIM PEDALA AKSAMMI OLDU BINECEGIM DONUS OTOBUSUNE

Sevgili Trakyalı dostlar turlarınızı imrenerek izliyorum.Kısmet olursa bir Trakya turu yapmak istiyorum.Henüz plan olmasada parkuru turlamak ilgimi çekiyor.Paylaşım için teşekkürler.

ahmet abi her zaman bekleriz buralara yeterki vakit olsun bizleri haberdar et buralara gelmek istediğinde gokhan_erdugan@hotmail.com mail adresım bu

Sevgili Trakyalı dostlar turlarınızı imrenerek izliyorum.Kısmet olursa bir Trakya turu yapmak istiyorum.Henüz plan olmasada parkuru turlamak ilgimi çekiyor.Paylaşım için teşekkürler.

toygar abi senide bekleriz :cool: trakya güzeldir...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Geri