Scudo Sports

İzmit-İznik-İzmit (4-5 Temmuz) Dağ yollarından;

coşkun ayaz

Daimi Üye
Tepki
644
Selamlar,
Müthiş doğa ve yeşillikler içinde, bol rampalı dağ yollarından, az trafik bol oksijenli, bir gece İznik konaklamalı turumuzu gerçekleştirdik. Birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız Serhad K ve Volkan'a (Volkii)çok teşekkürler... Yazı ve bazı resimlere (link)bakabilirsiniz.

Scudo
çoşkun baba blog çok güzelde benim bilgisayar 10 yıllık kastı ama genede resimleri gördüm ellerine sağlık

@coşkun ayaz

coşkun bey, bloğunuzu okudum ve inanın gıbta ettim. en kısa sürede tanışmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
@coşkun ayaz
Sevgili Coşkun hocam...
Bloğunuz çok güzel.Zevkle okudum bütün turlarınızı. Fotoğraflar bir birinden güzel.Ruhunuzdaki ışığı,doğa ve insan sevgisini hissettim her karede,her satırda..Teşekkürler.
Yol arkadaşlarınız Serhat ve Volkan'ı da kutluyorum.Bir gün birlikte pedallamak ümidiyle hoşçakalın..

@Nuri Kongur

Selamlar,
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu pazar Erzincan'dan beri Gölcük depremi için turlayan arkadaşlara katılmayı düşünüyorum. İzmit-Gölcük arası katılabilirim. Gelirseniz tanışırız.
Yolunuz açık olsun...

@dagci_gezgin

Selamlar,
Ben de forumdan sizi izliyorum. Turlarınız ve bisiklet sevginiz takdire değer. İnşallah bir yerde tanışırız ve turlarız.
Yolunuz açık olsun...

Geri