Scudo Sports

Edirne - Burhaniye 367 KM Şehirlerarası TUR

dartbox

Üye
Tepki
58
Merhabalar :)
Önümüzdeki birkaç gün içinde Ayvalık istikametine doğru Edirne'den yola çıkıcam.
Rotam aşağıdaki gibidir.
Trakya Ayağı Ege Ayağı
*Resimlerin üzerine tıklayarak büyük hallerine bakabilirsiniz.

Yolculuğa sabah 4 sularında başlicam. İlk durak 27. KM'de Havsa. Ardından Çanakkale yoluna saparak devam edicem. Kırcasalih, Uzunköprü ve Keşan'ı aşıp akşam saatlerinde Gelibolu'ya varmayı planlıyorum. Burada bir gece konaklayıp, ertesi gün yine sabah erkenden feribotla Lapseki'ye geçerek, Çanakkale, Ezine, Ayvacık yolundan Burhaniye'ye yol alıcam. Ve burada 2 hafta civarı tatil yapıp dönüşe geçicem :)

Fikirleriniz nedir? Katılmak isteyen olursa beraber gidebiliriz. Veya sonradan Burhaniye'den geçecek olanlar olursa onlara katılıp Ege - Akdeniz de yapabilirim :)

Scudo
Çok güzel bir tur olacak gibi görünüyor. Yolunuz açık olsun. Tur sonrası fotoğraflarınızı bekliyoruz...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: dartbox
Nefis bir plan. Behramkale de cok yakininda kaliyor, bisiklet icinde cok guzel bir yer.
iyi yolculuklar

• Beğen
@evrimyigit

Behramkale'ye bisikletle girmeyi düşünmüyorum. 20 km'lik yolun büyük bölümü bozuk. Tur bisikletiyle zorlanacağımı düşündüm. Belki dönüşte girerim.

Selamlar Emre Kardeşim; sana yolculuğunda başarılar dilerim. Bundan 15 gün önce benzer güzergâhı Edosk'tan Berker ve Gökhan tamamladılar. Seni aydınlatacak bilgileri olabilir. Faydalanman dileğimle tekrar hayırlı yolculuklar dilerim.

Emre Dostum sana şimdiden
hayırlı yolculuklar diliyorum..
Sorunsuz bir tur olur inşallah
Yol durumu ile ilgili sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum..Ergun Amcamın dediği gibi 15 gün önce
aynı güzergahtan 2 kişi Bursa'ya gitmiştik.. ;)
Görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Edosk'a üye olmayı planlıyordum ancak bisiklet sezonu kapanmış Bülent hocanın dediğine göre. Ben de üyeliği Eylül ayına bıraktım :) Burda Edosklularla karşılaşmak güzel oldu. En azından irtibatta oluruz. Selamlar.

Gerçekten çok güzel bi tur benımde yapmak istediğim bir gezi :) başarılar diliyorum, kıskandım gerçekten

• Beğen
Yapmak isteyenler mutlaka katılsınlar :)
Ben 2 hafta boyunca Burhaniye'de konaklicam. Oradan geçicek olan bisikletçilere katılmayı planlıyorum :)

En kısa zamanda EDOSK'a üye olmanı diliyoruz dostum ;)
Seni de aramızda görmek isteriz..

• Beğen
Güzergahta ufak bir değişiklik yaparak, Gelibolu'daki konaklamayı Eceabat Kabatepe'ye kaydırdım.
Böylelikle rota Gelibolu - Lapseki'den Gelibolu>Eceabat>Çanakkale'ye kaydı. Bilginize:)

bizde arkadaşımla aynı yoldan şarköye kadar planlamıştık fakat bir türlü uygulamaya koyamadık. iyi yolculuklar...

@Özgür Nevres

Sağol Özgür abi :) Önerilerin için de ayrıca teşekkürler.

speedy_bike'a: mutlaka uygulamaya koyun. hayalleri ertelememek lazım :)

Geri