Scudo Sports

Birçok Başlangıç ve Orta Yollu Parçalar

trek_turkey

Aktif Üye
Tepki
149
Bisiklet
Geotech
1-Altus FC M 191 Aynakol
Aynakol orijinal kutusunda olup dişlerinde kayda değer bir aşınma yoktur üzerindeki koruyucu eğer istenirse 4 vida sökülerek çıkarılabilir. Piyasa fiyatı 23 Euro istediğim fiyat 20 TL
(link)
2-Truv Orta Göbek
Yukarıda yazmış olduğum aynakolla 1 e bir uyumlu ve çalışmasında en ufak bir aksaklık yok. Fiyatı 10 TL (Aynakolla birlikte alınırsa fiyatı 25 TL)
3-Easton EA-70 Gidon
Gidon neredeyse sıfırında farksızdır üzerendeki ufak tefek çizikleri de boğaz ve elcikler kapatmakta. Piyasa fiyatı 40 TL istediğim fiyat 20 TL
(link)
(link)
4-Zoom Gidon
Gidonun üstende çizikler mevcut ama bunda da bisiklet üzerinde hiçbir şey belli olmuyor fiyat 15 TL
(link)
5-Logan V-Brake fren takımı
Tertemiz kullanılmış pabuçları gayet sağlam orijinal kutusunda olmasa da shimano kutuda yollanacak
Fiyatı 10 tl
(link)
6-Shwallov dış latik 26x2
Lastikler gayet temiz kullanıldı üzerindeki ipçiklerinde bile hiçbir aşınma yok sıfırından tek farkı biraz pis olması fiyat 20 tl(ön ve arka)
(link)
7-72 adet gri mtb jant teli+72 adet gri telbaşı
Hiçbir sorunu yok dosdoğru made in taiwan ikisinin fiyatı 15 tl

(link)

(link)
8-Alüminyum ön göbek
36 delik yine çalışmasında hiçbir problem yok fiyat 10 tl
(link)
9-No name gri gidon
Üzerinde çizikler var fiyat 10 tl
(link)
10-shimano ön, arka aktarıcı, ruble, zincir
Ön akt=10
Arka akt=10
Ruble=10
Zincir =5
Hepsi birlikte 25 TL
(link)
(link)
(link)

(link)

Not: Bütün parçalarda kargo bana ait ve hiç birinde pazarlık söz konusu değil.

Scudo
gidon+orta göbek+aynakol hariç hepsi için ilan günceldir...

arkadaşlar parçalar resimde görüldüğünden çok çok daha temizdir eğer düşünüyorsanız detaylı resim isteyiniz fiyattada anlaşırız ilan günceldir...

Evet , yukarıda saydıklarım hariç hepsi duruyor ;)

markasız gidon un aynısı ben de de var eski bisan dan sökmüştüm o gidon la V-Break Loganları takas düşünürmüsün?

"5-Logan V-Brake fren takımı" madem hala duruyo özelden bana mesaj atarsanır veya tserkcr@hotmail.com'a mail olarak veya msn'e eklerseniz kısa sürede fren takımını almış olurum teşekürler

v-brake için hala talibim satılmadıysa üzgünüm aradan baya zaman geçmesine rağmen ilgilenemedim

Geri