Scudo Sports

xtr 975 göbekteki sorun

vgulgec

Forum Bağımlısı
Tepki
167
almış olduğum 2. el arka göbekten ses geliyor sankibilyelerden bikaçı kırık veya sorunlu gibi nasıl yapmam gereklli xtr ye özel bileyeler veya rulman filanmı var varsa resimlki teknik destek verebilecek arkadaşlar lütfen yardım etsin

Scudo
975'in ic yapisi (link)detayli gösterilmis. Yeni (2007 ve sonrasi) XTR'larin yatak yapisi, ayar kacirmayi neredeyse imkansiz kiliyor. O yüzden kendinize bir miktar güveniyorsaniz, bu isler elimden gelir diyorsaniz 5 alyan anahtar ile acip, bilyelerin durumunu görebilirsiniz. Bir asinma, kirilma olacagini pek sanmiyorum. Ama siz yine de bir göz atin, tedbiri elden birakmayin derim.

@HaliliOzturk

tamirat elimden fazlası ile gelirde eğer değişim gerekirse nereden temin ederim bilye yatak burası kıöy gibi bi memleket burda bırakın xtr yi deore bile yok:(

Size en yakin bayiden isteyebilirsiniz. Zarfa koyup gönderseler mektup parasina gelir zaten.

Parça lazım olursa hangisi olduğunu belirleyin ben burdan yardımcı olmaya çalışırım. Güzelim XTR'a yazık olmasın.

• Beğen
Tepkiler: vgulgec
XTR 970 serisi göbeklerinin yataklarını isteseniz de bozamazsınız çok sert bir yapıya sahipler. Muhtemelen içlerine bir miktar toz almışlardır ve bu nedenle de bilyalar ömürlerini tamamlamış olabilir. Bilya değişimi ve yeni gres ile göbekleriniz yepyeni olacaktır. Bilya çapını Halil arkadaşımızın verdiği shimanonun teknik dökümanından bakarak bulunduğunuz yerde olmasa dahi büyük bayilerden telefon ile talep edebilirsiniz,ucuzlar zaten. Elimden aynı göbekten 3 tane geçti,korkmayın çok sağlam ömürlük göbeklerdir.

• Beğen
Tepkiler: vgulgec
Geri