Scudo Sports

En Sonunda Yollarda Geotech Race

madaxe

Forum Demirbaşı
Tepki
144
İyi akşamlar

Yaklaşık 2 aylık toplama çalışması sonucunda ortaya böyle birşey çıktı... Siteden 2. el fakat çok temiz kullanılmış malzemeler toplayarak 2 hafta önce toplayabildim. Kısmet bugüne imiş.
Malzemelerini bu kadar temiz kullanmış ve bana göndermiş olan herkese buradan teşekkür ederim...
Ve resimlerim...

http://www.facebook.com/album.php?aid=2007740&id=1452130335&saved#/photo.php?pid=30119699&id=1452130335

Scudo
vala özelliklerden pek anlamam ama tam bi hız canavarı gibi duruyo. arkaya nazar boncuğunu iyi düşünmüşsün bide:)
güzel günlerde kullan...

• Beğen
Tepkiler: madaxe
Güzel ve kaliteli bir bisiklet olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Üzerindeki parçalarda XTR-XT-LX... ortaya bir karışık yap demiş gibi olmuş. :D

• Beğen
Tepkiler: madaxe
Evet dediğim gibi siteden topladığım parçalarla yavaş yavaş oldu. İleriki zamanlarda sadece xtr -xt karışımı olabilir. ama Bu şekildede gerçekten çok iyi bir performans veriyor. Lastikleri değiştirip araziyede gireceğim yakında.

Bu arada

Fren kolları şimdilik avid çok yakında onlarda XTR
Vites kolları XTR
Ön ve arka aktarıcı XT
Fren bacakları XTR
Zincir XTR
Ruble sram 990
Lastikler maxxis slick zenist
Jantlar alexrims dc19
Kadro Geotech RACE 18 İNCH
Sele avatar jel 130

Şimdilik 11.450 gr ağırlığında ufak tefek eklemelerle dahada düşürmeyi düşünüyorum. 10 lu kilolara...

Bu arada toplamaya devam ediyorum. Çok yakında xtr fren kollarım geliyor. (yolda) jant setini yarın alacağım. (XT göbekler,dt swiss 2,0 teller,
Alexrims çemberler.) Biraz zaman geçince çemberleri beyaz alexrims ace 19 lar ile değiştireceğim.

Kısa not diyeyim. Arkada olan nazar boncuğu aslında mobilyanın kapak kulbunda takılı tesadüf eseri tam selenin arkasındaymış gibi duruyor... :)

kazasız belasız kullanman dileğiyle kemal abi inşallah yeni parçalarıda beraber mone ederiz güle güle kullan

Sağol Hasan merak etme 2-3 parça kaldı. onlarıda hallettikmi kısmetse turlara daha çok önem vereceğim... Birlikte bol bol pedallıyacağız. Zaten bu bisiklette Esat usta (ESKO) ve senin payın çok büyük.

bisiklet çok güzel hayırlı olsunn

Sağolun Hasan dün Esat Abinin oradaydım. Xtr kollarıda taktık. Şİmdi sadece jantlar ve lastik kaldı onlarıda değiştirdikmi tamamdır...

xtr kollar için benden önce davranmışsın abi ne kadar fızlısın yaaa
almasaydın almıştım ben onları ama olsun bari yabancıya gitmemiş oldular neyse sen biraz kullan çaktırmadan sökerim ben onları senin bisikletten

Nedemek sen iste yeter bisiklet senindir abi dilediğin parçayı al...

Çok güzel düşünülerek oluşturulmuş bir bisiklet yapmışsınız.Bence bu bisiklet için boş yere harcamaya yapmayın zaten aynakol oldukça iyi ve sağlam ,aşınma problemi olmaz,diğer parçalarda üst seviye.Yarışlara girmeyecekseniz neden xtr yada xt için harcama yapıyorsunuz??

Çok teşekkürler. Gerçekten hep istediğim parçalar denk geldi. Lx aynakol bana şimdilik yeterli. Hatta şu an 48 lik olması bana fazla bile geliyor. Daha yeni olduğum için Ustalarıma yetişmek için çok çalışıyorum. Çokta çalışmamam gerek çokkkk...

süper olmuş hacı ;) esat ustanın orada görmüştüm 22_32_48 LX aynakol,du diğimi :) güle güle 1000

Evet aynen o makine ve aynakol
sağolasın. İnşallah birlikte bolbol pedallarız.

kardeş makine çok güzel oldu hayırlı olsun diyecek söz bırakmamışsın kazasız sürüşler

Geri