basri
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.354
- İsim
- Tuncay Özışık
- Başlangıç
- 1973—74
- Bisiklet
- Look
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba,
Son birkaç gündür forumda ufaktan bahsi geçti ama ama ben yeni bir konu açarak duyurmayı uygun gördüm. Antalya'da şahsen benim eksikliğini hissettiğim bir "outdoor" konulu dükkan açıldı. Dükkan Dalış ve Doğa Sporları Malzemeleri üzerine kurulu ama neredeyse %50'den fazlasını bisiklete ayırmış, şimdiki yapısıyla bile çooook malzeme var. Bugün gidip sahibiyle tanıştık. Hüseyin Bey amacının hizmet olduğunu ve bu alandaki eksikliği fiyat farkı yaratmadan tamamlamak olduğunu söyledi. Bunu da hemen test ettik tabii
, bir arkadaşımız sanki İstanbul'dan malzeme alır gibi çok uygun fiyata malzeme aldı. Kendisinin ve eşinin spor kökenli olması büyük avantaj. Kısa zamanda Shimano, Trek, Kron vs gibi markaları bünyesine katacak ve bisiklete özel destek verecek.
Dükkanın şimdiki yeri (başka bir büyük yere geçmeyi planlıyor):
Ciddi Adres:
Pınarbaşı mah. 12. Cad. 706 Sok. Demet Apt. No:9/C
Tel: 229 75 44
Cep: 0 533 644 68 23
Pratik Adres:
Konyaaltı Migros karşısındaki Lunapark'ın önünden Altınkum'a doğru devam edin ,köşesinde bankamatikler ve taksiler olan ilk sağ sokağa dönün 200 m. ileride solda.
Hoşçakalın
Son birkaç gündür forumda ufaktan bahsi geçti ama ama ben yeni bir konu açarak duyurmayı uygun gördüm. Antalya'da şahsen benim eksikliğini hissettiğim bir "outdoor" konulu dükkan açıldı. Dükkan Dalış ve Doğa Sporları Malzemeleri üzerine kurulu ama neredeyse %50'den fazlasını bisiklete ayırmış, şimdiki yapısıyla bile çooook malzeme var. Bugün gidip sahibiyle tanıştık. Hüseyin Bey amacının hizmet olduğunu ve bu alandaki eksikliği fiyat farkı yaratmadan tamamlamak olduğunu söyledi. Bunu da hemen test ettik tabii
Dükkanın şimdiki yeri (başka bir büyük yere geçmeyi planlıyor):
Ciddi Adres:
Pınarbaşı mah. 12. Cad. 706 Sok. Demet Apt. No:9/C
Tel: 229 75 44
Cep: 0 533 644 68 23
Pratik Adres:
Konyaaltı Migros karşısındaki Lunapark'ın önünden Altınkum'a doğru devam edin ,köşesinde bankamatikler ve taksiler olan ilk sağ sokağa dönün 200 m. ileride solda.
Hoşçakalın