Scudo Sports

Antalya'ya yeni bir "outdoor" dükkanı: Oh be!

basri

Forum Demirbaşı
Tepki
1.354
İsim
Tuncay Özışık
Başlangıç
1973—74
Bisiklet
Look
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,

Son birkaç gündür forumda ufaktan bahsi geçti ama ama ben yeni bir konu açarak duyurmayı uygun gördüm. Antalya'da şahsen benim eksikliğini hissettiğim bir "outdoor" konulu dükkan açıldı. Dükkan Dalış ve Doğa Sporları Malzemeleri üzerine kurulu ama neredeyse %50'den fazlasını bisiklete ayırmış, şimdiki yapısıyla bile çooook malzeme var. Bugün gidip sahibiyle tanıştık. Hüseyin Bey amacının hizmet olduğunu ve bu alandaki eksikliği fiyat farkı yaratmadan tamamlamak olduğunu söyledi. Bunu da hemen test ettik tabii :), bir arkadaşımız sanki İstanbul'dan malzeme alır gibi çok uygun fiyata malzeme aldı. Kendisinin ve eşinin spor kökenli olması büyük avantaj. Kısa zamanda Shimano, Trek, Kron vs gibi markaları bünyesine katacak ve bisiklete özel destek verecek.

Dükkanın şimdiki yeri (başka bir büyük yere geçmeyi planlıyor):

Ciddi Adres:
Pınarbaşı mah. 12. Cad. 706 Sok. Demet Apt. No:9/C
Tel: 229 75 44
Cep: 0 533 644 68 23

Pratik Adres:
Konyaaltı Migros karşısındaki Lunapark'ın önünden Altınkum'a doğru devam edin ,köşesinde bankamatikler ve taksiler olan ilk sağ sokağa dönün 200 m. ileride solda.

Hoşçakalın

Scudo
Antalya için çok güzel bir gelişme. Bisikleti canlı canlı görüp almak isteyenler yaşadı!!:D Artık bir Antalya lı olrak ben de Ohh be!! çekeyim!:eek:

evet bende kaskımı aldım ve bide pompa aldım fiyetlar güzel.bide paça bantı hediye etti bana bu hareket çok hoşuma gitti.2 ytl lik bir bant ile beni mutlu etti.Başka yerler 2 lira için dokuz kazıkla üzerine geliyor.yeni mekanım bundansonra burası. hakketen ohh bee

Ben de ufak bir bilgilendirme yapayım, artık trek bisikletleri dükkanda görebiliyorsunuz, sedonaları ise siparis ile getirtebiliyorsunuz.Bunlar dısında ise en cok işimize yarayacak olan aslı bisiklette satılan ürünleri getirmeye baslaması. Ben ilk gelen dış lastik ve barendleri kaptım bile.

Ben de sevindim. Outdoor sporların en güzel yapılabileceği şehirde malzeme bulunamıyor. Çok kötü bir çelişki. Umarım daha fazlası da açılır.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Teberus

Daha fazlası da açılacak ! benim bundan şüphem yok!:)

@BMX_rider07

Açılmak zorunda zaten. Antalya bir büyükşehir. Milyonun üzerinde nüfus var. Her ne kadar beleşe (günde 30€ ya ultra herşey dahil) gelseler de her yıl yüzbinlerce turist ağırlıyor. Türkiye'nin en güzel doğasına sahip şehirlerinden biri. Toroslar gibi, outdoor sporların yapılabileceği muazzam güzellikler var. Daha fazla olmalı.

geçen kış Ankara'da herhangi bir alışveriş merkezinde herhangi bir spor mağazasını incelerken elimi attığım tayt bisiklet taytı çıkmıştı.bir raf dolusu vardı üstelik.güzelim Antalya'da pedli tayt bulabilmek için gezmediğim spor giyim,malzeme mağazası kalmamıştı ki burada geçenlerde verilen haberi görmüş ve ben de soluğu Hüseyin Bey'in dükkanında almıştım.umarım başarılı ve kalıcı olur.Antalya'da ilk olması bile tebrik sebebidir...

selamlar
teoman paşa caddesinde bahçeli taksi vardır
ordan bir sonraki kırmızı ışıklarda sol çaprazda bulunur
türkmen eczanesi yanında

Geri