Scudo Sports

Geotech hangi ülkenin malı

Scudo
bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler

@infinite dream

evet Delta Bisiklet tarafından Tayvan'daki mosso fabrikalarında yaptırtıtılıyor ve montajı türkiyede yapılıyor.yani melez bişey ama Türk firması...

Delta Bisiklet yetkilisi Ulaş, Tayvan Malı ibaresine teşekkür ediyorsa, sence senin çıkıp "Çin malıymış Geotech" demen ne kadar geçerlidir sevgili Yiğit :). Kim söyledi sana bunu veya nereden duydun demezler mi? ;)

erdonlarbisiklet lütfü amcandan duydum.Bu arada Teşekkür etmesinin kabul etmesi anlamına geldiğin sanmam. ;)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@yighitjan

Ulaş abi doğru cevaplara teşekkür eder bak mesela bu mesajımı görünce bunada teşekkür edecek :D

@gurol

biz sadece kadronun nerde üretildiğini tartısıyoruz,kompentleriyle bütün bi bisikleti değil!

Saygılarla

• Beğen
Tepkiler: bicycle16
@yighitjan

genç arkadasım bende bi geotech kullanıyorum sana şöyle söyliyeyim artık bi yamaha veya bi honda fabrikası bile çin de neden ??? çünkü orada üretim daha ucuz ama kalite aynı sen burda bi iş yerinden asgari 500 ytl alıyosan ayda ordaki adamlar 50 ytl alıyo yani bi çin malınıda rencide etmen cok sacma bence sen o gözlükleri bi çıkar şöyle dışarı bi bak neler oluyo türkiyede geotech te kötülenecek bi mal deil ben expert kadro kullanıyorum vede zavallı ne darbelere geldi ne kırık var ne patlak çatlak var

@geotech emre

Katılıyorum. Bir Türk vatandaşı olarak kadronun da Türkiye'de üretilip katma değerinin yurdumda kalmasını isterdim ancak piyasa koşulları açısından bakarsanız kadroyu yurt dışında ürettirmenin daha mantıklı olduğunu görürsünüz.

Toyota, Renault neden otomobillerini Türkiye'de montajlatıyor sizce?

Arkadaşlar,
Bu tür çin malı tayvan malı vs ülkenin malı her zaman var ve olacakta. Ancak dünyada belli kaliteyi yakalamış bir çok üretici ürünlerini Çinde, Tayvanda yaptırıyorlar. Doğu üreticiliğinin bu gerçeğini kabul etmek lazım. Bu kaçınılmaz. Bir ürünün Çinde üretilmesi o ürünün adi olduğunu kanıtlamaz. Neden derseniz bir çok büyük üretici (HP, IBM, Honda, Kodak, Sony vb. daha sayılabilir) malzemeden, argesinden tutunda daha bir çok ayrıntıyı endüstri standartlarında geliştirip Çinde yaptırıyorlar. Çinin tek farkı insan gücünün ucuz olması. Mesela BOSCH Almanyanın ve Dünyanın en prestijli firması ancak Türkiyede dizel enjektor ürettiyor, Bu enjektorleri Mercedes, Audi, Ford gibi dünya devleri arabalarında kullanıyorlar hemde tüm dünyada. Şimdi BOSCH un Türkiyede üretilen ürünleri kalitesiz mi? Değil. Neden Türkiyede ürettiyor? Çünkü Almanyaya göre Türkiyedeki iş gücü daha ucuza mal oluyor.
Gönül isterki her ülkenin malı kendi ülkesinde üretilsin ancak maliyetler ve global pazar firmaları maalesef buna zorluyor.

@infinite dream

harikasınız tek kelimeyle olayı çok güzel yorumlamışsınız teşekkürler arkadasa da iyi bir bilgi olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
bu arada ben geotechleri kötülemedim.Sadece çevremden duyduklarımı sizle paylastım!!!!!!!

bu kadro hakkında bıraz daha bılgı verırsenız cok sevınrım bende geotech expert alacam da o yuzden sımdıden sagolun

bu kadro hakkında bıraz daha bılgı verırsenız cok sevınrım bende geotech expert alacam da o yuzden sımdıden sagolun kadro hakkında bilgi istemişsin. senin arkadaşın burda geotech expert kullanıyor,sen gidip başkalarından yardım istiyorsun. darıldım valla:D

Geri