Scudo Sports

20-30 Ağustos Arası / Ege'de Neresi Olursa...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba dostlar,

Birkaç gündür tatilim bitmeden bir yerlere kaçmak düşüncesi düştü aklıma. Hele bir de geçen gün Akçay'dan Yenice'ye arabayla dönerken Kaz Dağları rampalarını çıkan yabancı bir bisikletçi görünce bu düşünce iyice depreşti. İki-üç gündür tur planlarına bakıyorum ama net bir şey bulamadım. Birkaç ay önce açılan konular var, çoğundan zamanla ses kesilmiş...

Uzun lafın kısası Edremit civarlarından başlayıp İzmir ve belki de Didim-Bodrum civarlarına kadar inmeyi düşünüyorum. Rota hiç problem değil, (Ege dışına bile kayabilirim) sadece 30 Ağustos gibi bitmiş olması gerek. Konaklama aksi bir durum olmadıkça sadece çadırda olacak. Yeme içme vs bir şekilde hallolur. Fazla plan sevmem. Uygun birileri olursa birlikte tadı başka olur, kısmet olmazsa da kendim çıkacağım.

Malum zaman kısıtlı arkadaşlar. Ayın 20'sine pek bir şey kalmadı. Düşünen varsa görüşelim inşallah.

Selamlar, saygılar.

Scudo
Bugün bir misafirimiz geliyor, gittiklerinin ertesi günü yoldayım inşallah. :)
Kesin olmamakla birlikte kısmetse 21 Ağustos Perşembe günü yolda olurum diye tahmin ediyorum. 30'una kadar zamanım var.

Dediğim gibi rota bile belli değil; ya Edremit civarından İzmir-Aydın hattı olacak ya da Mudanya-Gemlik-İznik yani Bursa hattı...
Gidon nereye bakar, teker nereye dönerse... :rolleyes:

Sizin bir düşünceniz var mı?
Nerden nereye gitmek istersiniz?
Nereleri gördünüz, gezdiniz?

:)

Ben zaten Bursa'dayım ege turu düşünüyorum. Forumda konular açıldı ama zaman yaklaştıkça herkes birer birer vazgeçti. Yalnız benim daha malzemelerim (heybe çadır vs.) eksik bugün alacaktım olmadı eğer yetişirsem gelebilirim.

Merhabalar Serkan,
16 Ağustos cumartesi öğle saatleri ise, o rampaları tırmanan bisikletçi benim :D

@BF Okuru

Merhaba. Bana da söyledikleri gibi insanlar sizede Hello dedi mi?[emoji2][emoji2]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Bu arada üzerime alınmadan cevapladım!.[emoji106][emoji2]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@Serkan HODANCI
İngilizceye benzeyen bişeyler söylüyorlar bende gülüyorum http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji2.png

@BF Okuru

Merhabalar Ali Bey,

Galiba siz değildiniz, zira biz arabayla geçerken bir ara durup hanımın yaptığı kek ve kurabiyeden vermiştik.
Sizseniz de ne güzel sürpriz. :)

Geri