Scudo Sports

şu resimdeki bisiklete hangi arka çamurluğu taksam yakışır ?

resimdeki çamurluklardan hangisi bisiketimi daha agresif gösterir.

• şu soldaki olsun bence, bisiklette de beyaz renk var ya onada uyumlu olur hani.

• bence sağdaki siyah olsun. siyah daha şekil durur herzaman daha class gözükür.

• Toplam katılım
    19
  • Anket kapanışı .

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
(link)

resim herşeyi açıklıyo galiba başka bişeye yazmama gerek yok :D

Scudo
anket aklıma gelmedi. gerçi sen söyledikten sonra denedim de bulamadım :D

Sağ üstte seçenekler kısmında "konuya anket ekle" sekmesinden ekleyebilirsin

teşekkür ederim halil abi :D

Bencede sağdaki zaten bisikletin ön çamurluğu da o marka diil mi??? (Polisport) :alkis:

bilmiyorum ki hangi marka olduğunu

@c. kırmızı

Sağ fotoğrafta gözüken Polisport. Bisiklet üstündeki de ona benziyor takılma yeri benim eski bisikletteki ile aynı....

ozaman sağdakini alayım.

@c. kırmızı

Merhaba...Sagdaki Polisport..Aynısı bende var kullanıyorum 40 TL ye almıstım...Sagdakini sec kesinlikle..daha sekil durur..Bende de MTB askı var görünüş önemli ;) kolay gelsin

@Bora Doruk

bende onu aldım. ama sele boru bağlantı yeri bana pek sağlam gelmedi. sürüş esnasında kaldırımdan inerken çıkarken arazide engebede falan o mandan çıkmaz dimi.

Benim gözüm bisiklette kaldı arkadaş, çamurluklara konsantre olamıyorum. :)

Bu arada çamurluklardan soldakini(içinde beyaz olan) takmanızı öneririm. Sadece siyah olması boğabilir çünkü çok siyah var, hoş durmaz. İçinde beyaz olan ise siyaha yakışacaktır ve zaten siyah kısımda az olduğu için çok boğmaz. Ayrıca jantttaki, frenlerdeki ve bisikletin bazı yerlerinde bulunan beyaz kısımlardan dolayı siyah-beyaz olan çamurluk dama uyumlu olup, göze daha çok hitap edecektir diye düşünmekteyim :) Hep siyah hep siyah olmaz :)

@Rotinda A.

siyahını aldım ama :D

Ben katıldım ankete. Sağdaki siyah olsun diyenlerdenim. Görselden önce işlev gelir..

Geri