Scudo Sports

BMW Sıkıştırdı, Çarptı ileride durdu. hiçbirşey olmamış gibi kaçtı gitti. ( Video)

Max Torque

Forum Bağımlısı
Tepki
735
İsim
Hüseyin Gündoğdu
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar Merhaba,
istanbul trafiği zaten herkes biliyor, altunizadeden gelirken Capitole dönen yolun üzerinde iki arkadaş gidiyorduk.
3 Serisi bir bmw Arkadan kornaya asılıp. yanimıza kadar girdi. sonra dip gaz yaptı dizime aynasıyla vurup kaçtı.
capitolün oraya dönen yerde yanladı. bende arkasında bir hışım arkadaşımla gittim. bi polikliniğin orda durdu. kulube
gibi biryerden sarj aleti gibi birşey aldı ve tam o sırada kayıdı başlattım.

Bana niye sinirlendin ki diyor?
ben yanımızdan nasıl geçiyorsun diyorum.
Korna çaldım diyor.( evet doğru korna çalınca üstünlük sende oldu dimi. hatta ezebilirsin beni doğru. korna çaldın çünkü.)
Doktor geliyordu filanda ona yetişicektim gibi birşey geveledi. Olay yerinde doktor diye birşey yok. (Kulübeden aldın sarj aletini
millete yetişmek için benim canımı hiçe saydın.)
Başkan yok sen sporcu adamsın. bende sporcu adamım. diyor. Sporcu adam ezmeye çalışır mı? vurup kaçar mı?.
Ben canımız yolda değil diyorum. manyakmısın abi bilerek mi birşey yapacağım diyor. arkadan araçta kırmızı tshirt li bir adam iniyor.
bakıyor ne oluyor diye.

Ben tekrar bu yanımda çocuk var diyorum. bana diyor ki bilerek mi riske atmışım seni.
Evet, gel sıkıştır yetmediği gibi ayna ile vur ondan sonrada gel bilerek mi riske atmışım de.
bu adam sonra o panelvan araca binip gidiyor.

Plakasını aldım.
34 JM 7669 3 serisi BMW araç.
Buyrun video

Scudo
Çok geçmiş olsun. Herkesin bir bahanesi daima var zaten.. Keşke şikayetçi olsaydınız,polis çağırıp tutanak tuttursaydınız. O bile bir ders olurdu bunlar için

Dünyayı yaratmışlar geziyorlar. Direksiyona geçince beynini bagaja koyuyo öyle çıkıyo bazıları yola...

Çok geçmiş olsun iyiki hasarsız atlatmışsınız...

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Keşke size çarparken de videonuz olsaydı da o zaman o adamın ... neyse

• Beğen
Geçmiş olsun.
Geçen ben de yolda giderken minibüs yolcu indirmek için bana iyice yanaştı, arabanın önüne yaklaşıyorduk.
O yanaştıkça ben de paralel kaçmaya çalışıyordum, fren yapamazdım çünkü vururdu kesin. Plastik park dubaları oluyordu onun yanından sıyırarak geçtim.

Adam kapıyı açtı yolcu indikten sonra dedim abi az daha vuruyordun diye.
Tutup farketmedim diyor, koskoca bisikleti nasıl farketmeyip benim yanımda sağa park yapmaya çalışıyorsa artık.

• Beğen
Umarim sikayet edersiniz.

Kendini begenmis herif! Sinir etti beni simdi :mad: agiz burun dalicaksiniz bunlara.

• Beğen
konuşması bile saygısızca insan tanımadıklarınla bu şekilde bir uslüpla konuşmamalı.

geçmiş olsun. polise bu videoyu kanıt olarak gösterip şikayet etseniz iyi olur. ben etmeyecek olsam adamı indirirdim orada konuşmasından da yavşak biri olduğu belli

Görüntünün sonunda kaldırımda duran KALIN demire odaklanmışsın.

Çok manidar olmuş, ayıp etmişsin başğana :cool:

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Kaldırımdan gitmiyorsanız yapıcak bir şey yok, bu onu haklı yapmaz ama sizide haklı yapmaz.Geçmiş olsun,polisede gitseniz pek bişey çıkmaz.

öncelikle çok sağolun arkadaşlar,
Şükür ki düşmedim. Aslında haksız pozisyonda değilim diye düşünüyorum. sonuçta taşıt yolu tek şeritli ve trafiği aksatacak hızda değildim.
zaten ara sokak. tek gidiş var. ve taş çatlasa 50m uzunluğunda diye düşünüyorum o sokağın uzunluğu. uğraştıkca hatırladıkça moralim bozuluyor.

Tek kötü yanı kaza anını kaydedememiş olmam. Kameranın kayıdını köprü üstünden geçerken açmayı planlıyordum anayola çıktığı için ama gelin görün ki olay
hiç ummadığım anda oldu kaza işte.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. Malesef biz bisikletliler hep bu durumlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Özellikle trafiğin yoğun olduğu kentlerde. Güzel Ülkemde Trafiğe çıkan çoğu insan yol benim herkes bana yol verecek bana göre trafik akacak mantığıyla hareket ediyorlar korna çaldın iyide bu seni önündeki aracın müsait bir yerde kenara geçmeden çarpıp veya sıkıştırıp geçme hakkını vermez. Arkadan gelen daima öndekine göre hareket etmek zorundadır. Fakat çok sabırsız insanlarımız olduğu için bekleyemiyorlar ve azıcık frene basıp 5-10 saniye sabredemiyorlar malesef.

• Beğen
Yasin dostum çok haklısın. 10 saniye sabretse hiç böyle birşey yaşanmamış olacaktı. sadece trafik değil,
insanlar yürürken bile sabırsız.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Yücel
O tür sokaklarda, arabanın geçebileceği çok az bir yer varsa, lütfen yolu ortalayıp gidin. Geçmesine izin vermeyin.
Bu şekilde kendinizi riske atıyorsunuz.

Arkadaş için de, polise şikayet edin.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Altunizade taraflarında Üsküdar'a yakın oturuyorum bende metro çalışması sebebiyle trafik çok yoğun oluyor bende o kısımda hep kaldırımdan giderim.

@Gökhan Toros

Gökhan hocam,

Şeridi ortalayıp gitmek motorsikletten bildiğim birşey hatta çok çok uygularım trafikte görünmek için.
Konunun başında belirttiğim gibi adam ilk önce sıkıştırdı. sabremedi yana geçmemi Kickdown yapıp aynasıyla vurup kaçtı.

Polis işini nasıl halledebilirim bilmiyorum ama, yarın işlerimi halleder halletmez o polikliniğin oraya gideceğim.

bu gün bana da bir bmw denk geldi sağa dönüş var bende şeritden gidiyorum, birden soldan geldi beni geçdi sağa dönüşe daldı ama dalmayla kalmadı tekrar sol yapıp sağa dönüşü kapattı ve adam indirdi bende o sağa dönecek nasıl olsa diye hız kesmeden giderken, herif durunca Allah'dan arkadaki araba bizi görüyorduda benim mecbur yola atlıcamı anladı ve yavaş geldi, bende bmw nin yanından geçerken ne yapıyorsun dedim ama sanırım ne kadar desen de hayvan dili bilmediğimiz için iletişim kuramayız anlatamayız. birde bunlar parayı dağı, tarlayı satıpda buraya gelen tipler son model arabada gezen medeniyetsizler. ne desen işe yaramaz ne desem tarif edilmez bir varlığa benzetilmez tipler.

• Beğen
Geri