Scudo Sports

Triban 3 Hakkında

dadalife

Forum Demirbaşı
Tepki
72
İsim
ali
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar bir sitede çok ilginç bir bilgiye rastladım.54 cm kadro boyunun altındakilerde 650c lastik varmış.54 cm kadro boyunun yukarısında olandar 700c lastik varmış.Acaba 650c jant boyutunuda mı belirtiyor ? Yani 650 c lastik 28 janttan daha küçük bir jant mı demek ?

Scudo
güncellllllllllll

Ali bence bisiklet araştırmayı bırakıp al bir tane kendine artık. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Berke Kazankaya

Son 1 ay kaldı zaten.Kararımı da verdim.Ama bu sorun bu bisikletten soğumama neden olabilir.

Triban 3 mü alacaksın? Kararın o yöndeyse al derim güzel bisiklet ben bir kaç kez sürdüm onu şu lastik konusuna hiç dikkat etmedim fark da hissetmedim.

700c 622mm çapında jant demektir, 650c de 571mm jant demektir.

50 ve aşağı küçük boy yol bisikletini hiç bir firma getirmiyor. Satışı az olacağını ellerinde kalabileceğini düşünüyorlar sanırım. Yani Türkiye'de bisiklet piyasası o kadar sığ, ( geçen sene bulamamıştım ama bu sene her yere soramadım. 48 ya da 50 yol bisikleti gören varsa bilgi verirse sevinirim) Triban 3 de küçük boy var ama bisikletin teker ölçüsü de küçük. Ben eşime almak için decatlona gidip baktım ama gözüm alışmamış . Aslında kötü de durmuyordu . Yine de almadık.

@Berke Kazankaya

Evet tek şüphe ettiğim konu o kaldı.

@Murat B.

Yani daha küçük öyle değil mi ?

@caner ünsal

Decathlonun sitesinde yazanlara göre benim boyuma göre 51 ya da 52 cm uygun.Çok fark var mı acaba boyut arasında ?

@caner ünsal

Decathlonun sitesinde yazanlara göre benim boyuma göre 51 ya da 52 cm uygun.Çok fark var mı acaba boyut arasında ?

Ali Bayrampaşa sana yakın sayılır git yarın şu Triban 3'ü al artık 5 cm küçük jant çapından bir şey olmaz 50-52 cm kadro sana olur. :D

@Berke Kazankaya

1 ay kaldı yahu :D.1 yıl beklediysem sanırım 1 ay daha beklerim :D.

@caner ünsal

Giant'ın Erenköy'deki mağazasında XS beden Avail 3 var bir adet. Compact geometri olduğu için olduğu için ölçüleri biraz değişik ama 49-50 civarı bir boya denk geliyor olmalı (benim eşimin boyu 1.65, ona küçük geliyor). Deltabisiklet'in sayfasında da bir adet S Corratec Dolomiti Miss C. gözükyor, gidip görmedim ama o da 48cm anladığım kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: caner ünsal
@Murat B.

O Avail satilik mi? Bana sadece showroom icin getirdik demislerdi.

@Mert E.

Bize de 1200$ dediler :) Bir de Rival grupsetli karbon TCR vardı, onu koyacaklar herhalde vitride...

23 Nisan'dan bugüne kadar sahip olduğum bisiklettir triban 3. grubumdaki iyi bisikleti olan arkadaşlar denedi, oldukça iyi yorumları yaptı. açıkcası benim çok bir beklentim yoktu. sadece vites korkutuyordu, onda da hiç sıkıntı yaşamadım.

çok fazla para vermeden yol bisikleti almak istiyorsan evet triban 3. ama biraz para veririm, uzunca bir süre de binerim dersen sedona 640'a bak derim. 2 katı gibi bir rakam var onu da belirtmek lazım tabii :)

Geri