Scudo Sports

Aradığım senmişsin 2013 MERIDA SPEEDER T3D

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Yaklaşık olarak bir aydır hibrit bisiklet arayışındaydım.
Kesin kritlerimi karşılayan bike and outdoor beşiktaş şubesine çok teşekkür ederim.
Daha önce ordan giant expressway2 almıştım bundada sağolsunlar çok yardımcı oldular.

Bisiklete gelince sabit maşalı,geometrisi yol bisikleti fakat kendisi değil :)
ayna kol 52-42-30 ve arka aktarıcısı Shimano 105 GS.
Kaldırınca inanamadım adeta kuş. (10.7kg)
Frenler Tektro Draco dual piston.
lastikleri çok ince ama patlayana kadar devam :) nerde patlarsa sonrası schwalbe marathon plus ile sürdürücem.
schwalbe marathon plus 'ları katlanır bisikletimdede kullanmıştım çok memnun kalmıştım.

İşlerimin yoğunluğundan teslim bile alamadım,sadece satmayın deyip yarı parasını verip çıkmak zorunda kaldım :)
Resimler artık teslim alınca.

Beni 400 km kar kışta işe götüren bianchi TDL1300'de kız arkadaşıma kaldı artık :)

Scudo
Güle güle kullanın.Hem iyi marka hem iyi bir seçim yapmışsınız.

teşekkür ederim daha üstüne binme fırsatım bile olmadı :)

Güle güle kullanın bende bir T2 alacağım kısmetse. :)

Güzel bisiklet.
Hayırlı olsun...Güle güle pedallayın...

Bazı sorularım olacak:
1- kaç tl ye aldınız.
2- Maşa karbonmudur.
3- Jant 32 tellimi
4- Hızlanması nasıl.
5- İçten kablolamalımı
6- Hangi donanımlar kullanılmış
7- Tur kullanımı için uygunmudur
8- Aynakol ve ruble kaç dişlidir
9- Hangi jant kullanılmış
10- Cevaplar için teşekkürler
11- Güle güle kullanın

Hayırlı olsun hakkını vere vere kulan :)

@mehmetsunu

Sorunlarınızı cevabı Merida'nın sitesinde mevcut.

• Beğen
Tepkiler: gabalı
herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için.

meridanın kendi sitesinde speclere ulaşamıyabilirsiniz.
sitede hep 2014 modellerin özellikleri var.
bu 2013 model.

verdiğim linkte bütün soruların cevabı var.
ödediğim rakamda orda yazanın yaklasık olarak %5 daha aşşası (nakit olduğu için)
kullanmaya gelince daha üstüne dahi binemedim.
çünkü henüz teslim alamadım.
sürüş deneyimini teslim alınca paylaşırım.

(link)

Hayirli olsun, gercekten cok güzel bir bisiklet secmissin. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

Burada yakin fotograflarini görebilirsiniz. Güzel görütüye sahip olana bir bisiklet... :in:
(link)

@murat cömez

teşekkür ederim murat abi.
senin linkini verdiğin siteye çok baktım bu son 10 günde :D
birkaçta yabancı blog okudumuştum, şansıma bjk bike&outdoor'da da karşıma çıktı bu bisiklet

Rica ederim, 10 gün boyunca baktigina inanirim, bakilmayacak bir bisiklet degil. Aklin bisikletin hic bir seyine takilmasin, kesinlikle dogru secim yapmissin. Allah olmayanlarada insallah nasip eder.

Bu sefer nokta atış yapmışım yani :)
Teşekkürler abi inşallah..

Güzel seçim speerder la aramız hoş geldin...

evveet :)
cuma günü gittim bike and outdoor'a.
ama cebimde bisiklete kalan bakiyeye ödedikten sonra 10 lira kalıyor :) öyle bir param var.
neyse şöyle böyle fakir edebiyatı,hemşeri ayağ,ağlama acıtasyon derken zaten yapmış olduğum pazarlığın üstüne eren beyle bir daha pazarlığa giriştik (ne ayıp resmen utandım).
sağolsun ne eren bey nede murat bey beni gene kırmadı ver her istediğim peki dediler ve çocugu bana teslim ettiler.
işte resimler ;

istanbula gelen alaska soğuğu sebebiyle hala üstüne binebilmiş değilim.
o arada kız arkadaşım için bianchi tdl 1300 bisiklette rahat etmesi açısından biraz değişikliğe gittim

işte oda burda ;

hayırlı olsun güle güle kullanın bisiklet hoş duruyor. :) size tavsiyem soğuk demeden yola düşün pedalladıkça tepenizden alevler çıkacak :)

Hayırlı olsun güzel bir model. :)

bende merida kulanıcısıyım çok güzel bisikletin bir tanede bu tür bisiklet almayı düşünüyorum aslında 29 aldım onun yerine keşke o zamanlar bu tür biiskletleri görebilseydim mis gibi her yerde kulanılır tak dişli lasitk arazi ormana köy yoluna gir çok güzel seçim yapmışsın hayırlı olsun

Hakikaten güzel bisikletmiş güle güle kullanın :)

Acaba ne kadara aldığınızı söyler misiniz ve ne kadar pazarlık yaptığınızı benim için önemli de.

Geri