@Erdal YILMAZ
erdal bey,
yol bisikleti kullanıyorsunuz avatardan anladığım kadarıyle ,evet bende 28 e geçtim ,sabah erken saatte çıkarım, trafik yoktur ,şimdi, yol bisikletlileri ,özellikle attila bisiklet takımı o yolu kullanıyor idi ct -pazar ama erken saatte çok adam olunca galba sürücüler daha bi dikkatli oluyor, böyle tek bisikletli olunca başka oluyor galba psikolojik bi durum bu ,
yol bisikleti ile bisiklet yolundan gitmek sabah sabah zevkli değil tabi ayrıca faceden yolcular var gene erken saatte çıkıyorlar ,
senelerin şampiyonu murat suyabatmaz dernek başkanı o ne yapıyor ona bakalım birde ...
ben derneğin sayfasına bakıyorum çalışmalara, sanki durmuş gibi, bu yakada bostancı -tuzla arası ne olacak bisiklet yolunun hali ,kaç defa söyledim şu mangal olayını ,dernek bunu başaramaz ise kim başaracak, direk büyük şehire çıkacak ora büyük şehirin ,ceza yazacaklar ve milletede büyük şehir mangal yeri gösterecek, belediye bunu niye yapmaz ,istanbulda çok mu bisiklete binen var sallıyor topbaş olayı tabi...
bir keresinde dernek forması ile girdik o bisiklet yoluna ve bisiklet yolu üzerinde mangal yapanlarıda uyardık tabi aldılar mangallarıda ,orada mangal yasağını büyük şehir koyacak onun işi bu..pazar günleri o yol riskli, sabah risk sayısı daha az ama bize yapılan o bisiklet yolu evet, hiç beğenmiyorum öyle bisiklet yolumu olurmuş,kesik kesik ayrıca bi iniyorsun bi çıkıyorsun öyle şey olmaz, dümdüz bisiklet yolu olacak, kavşaklar kesin emniyete alınacak ,ideal tepe köprüsüne girerken yerde kocaman yazı var bisikletlilere dikkat edin diye ama bu millet kördür ,daha emniyetli olması lazım ,,gerekirse tepeden yol verecen bisikletliye evet kavşaklarda, nerde o para büyük şehirde ..