Scudo Sports

Salcano XRS030 Apex

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar, 2012 modeldir. Garanti belgesi ve faturası mevcut değildir fakat bisikleti aldığım kardeşim Mehmet Şer, olası bir durumda size yardımcı olacaktır. Benim garantiye falan işim düşmedi. Garanti-fatura soracaklar için not olsun. Aldığımda üzerinde biraz yıpranmış Selle Italia sele vardı, daha ucuz bir seleyle değiştirdim. İsteyene onu da verebilirim. Selesi Ritchey Comp değildir. Pedalsız verilecektir. Kullanıma hazırdır, pedalınızı takıp gidebilirsiniz. Verilmeden önce güzelce silinip temizlenecektir. Satış sebebim ise daha üst seviye bir Merida ilanı için bir arkadaşımız yardımcı oldu, ona geçeceğim. Aciliyetim yok, o yüzden fiyatı öldürmeye çalışmayın. 1750 liradan satılıktır. Liste fiyatı 2500 TL'dir, açıp bakabilirsiniz. Ufak bir pazarlık payı vardır. Sakarya'da Erenler'de yarından (04.08.2013) itibaren satılıktır.

TİP : 700C YOL 20 VİTES
KADRO : XRS030 HAFİF ALAŞIM 6066 ALÜMİNYUM 3 KEZ İNCELTİLMİŞ
MAŞA : KARBON
ARKA VİTES : SRAM APEX
VİTES-FREN KOLU : SRAM APEX 2X10
ÖN VİTES : SRAM APEX
ARKA DİŞLİ : SRAM PG-1050 10S 11-23 KASET DİŞLİ
ZİNCİR : SRAM PC1031
KRANK TAKIMI : SRAM APEX 53/39
ORTA GÖBEK : SRAM APEX
FREN : SRAM APEX
GİDON : RITCHEY COMP CURVE
GİDON BOĞAZI : GUIZZO
SELE : SELLE ITALIA
SELE BORUSU : TRUVATIV
MAŞA YATAĞI : RITCHEY PRO
GİDON BANDI : PROLOGO PLAINTOUCH
JANT SETİ : MAVIC AKSIUM
LASTİK : CONTINENTAL GRAND PRIX 4S 700X23
KADRO ÖLÇÜSÜ : 51 CM
AĞIRLIK : 8,72 KG

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Merhaba,

Kadro boyunu öğrenebilir miyim? Herhangi bir düşme oldu mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

@İlkut.Erkisi

Merhaba, kadro boyu 51'dir. Herhangi bir düşme olmadı, en azından benim kullanım sürecimde. Benden önceki arkadaş için bir şey diyemem. Kullanımdan kaynaklı ufak tefek çizikler var elbette. Fakat 1 metreye kadar yaklaşmadıkça göremeyeceğiniz türden şeyler. Mazot ile silindiğinde sıfırından ayırt etmek güç, öyle diyeyim.

Günceldir.

Günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1500 TL'dir.

Günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1500 TL'dir.

@ahmetcan44

özelden msj attım hocam.

1700 TL'den günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1450 TL'dir.

1700 TL'den günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1450 TL'dir.

1700 TL'den günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1450 TL'dir. Wellgo C27 düz pedallar fiyata dahil edilmiştir.

1700 TL'den günceldir. Shimano RS10 jant seti ile verilebilir. Bu durumda fiyat 1450 TL'dir. Wellgo C27 düz pedallar ve yanında kayışsız kalpiyeler fiyata dahil edilmiştir.

Geri