Scudo Sports

2 Adet Sıfır 700x23 Schwalbe Durano Plus Katlanabilir Dış Lastik

Evren Uyanık

Daimi Üye
Tepki
280
Bisiklet
Scott
Yurtdışından geldi, hiç kullanılmadı. 700x25 ile değiştirmek istediğim için satıyorum.

Schwalbe'nin patlamaya en dirençli ve en uzun ömürlü yol bisikleti lastiğidir, yabancı forumlarda 10.000 mil gittiğini yazanlar var.

Telsiz, katlanabilir, hafif olan modeldir. Aşağıdaki adresten daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

(link)

Türkiye fiyatı 230 TL, ancak bildiğim kadarıyla bu model zaten Türkiye'de bulunmuyor. Ben 180 TL istiyorum.

http://www.evrenuyanik.com/bisikletforum/schwalbeduranoplus-4.jpg

Scudo
Lastikler hala duruyor, ancak aynısının (katlanabilirinin) 700x25 ölçüsü şu anda yurtdışındaki sitelerde mevcut görünmediği için satmakta acele etmiyorum. İlgilenen olursa satacağım, olmazsa kullanacağım, 700x23 ve 700x25 arasında da pek bir fark yok zaten.

Telli olanı 410 gram, telsiz katlanabilir olanı 340 gram, benimki telsiz katlanabilir olan model. İlanda verdiğim (link) adresinden diğer detaylara da ulaşabilirsiniz. Schwalbe'nin Protection (Patlak Koruması) ve Durability (Dayanıklılık / Lastik Ömrü) değerleri en yüksek yol bisikleti lastiğidir.

Lastikleri satmaktan vazgeçtim, bugün kullanmaya başladım. Eski lastikler için ayrıca ilan açacağım. Bu ilan kapatılabilir.

Geri